Sportska igrališta

Kompan Sportska igrališta

Sportska igrališta

Sportsko-rekreativna igrališta za mali nogomet, rukomet, košarku, odbojku ili tenis, dio su svakog urbanog prostora ili naselja. Višestruke koristi prakticiranja sportskih aktivnosti, kao i kretanja općenito, odavno su poznate i općeprihvaćene. Nažalost, još uvijek tek manji dio populacije koristi raspoložive sadržaje, iz različitih razloga. Jedan od tih razloga je svakako i nedostatak kvalitetnih multisportskih igrališta s odgovarajućom podlogom.

Kompan višenamjenska sportska igrališta, pod nazivom FREEGAME, dizajnirana su na način da istaknu sve prednosti bavljenja sportom, ali i socijalizacije u vremenu sve većeg otuđivanja i izoliranja. Igrališta su zamišljena i realizirana kao mjesta društvene interakcije kroz igru i nadmetanje. Osobito su korisna za tinejdžere koje se, kroz druženje, kretanje i natjecanje, potiče na prihvaćanje aktivnog životnog stila. Neprocjenjiva je i korist takvih igrališta za starije generacije koje nemaju mnogo alternativa ukoliko žele aktivno boraviti na otvorenom prostoru.

Kompan Sportska igrališta

Osnovne prednosti Kompan multisportskih igrališta je njihova kvaliteta, opremljenost, funkcionalnost, dugotrajnost, promišljenost detalja i sigurnost. Kao primjer detaljne osmišljenosti valja istaknuti koncepciju izrade ograde koja u svim opcijama pruža vidljivost u svim pravcima što korisnicima nudi osjećaj sigurnosti prilikom igre ili druženja, tvoreći tako savršeno mjesto za rekreaciju svakome.
Kompan igrališta u osnovnim su opcijama potpuna. Sačinjavaju ih golovi za mali nogomet ili rukomet, koševi, mreže za odbojku ili tenis i ograde koje mogu sadržavati i sasvim male golove. Moguće je naručiti i samo pojedine elemente igrališta (npr. koševe ili golove).

Send this to a friend