Inspiracija

Osmisliti novo igralište ili prostor za vježbanje na otvorenom i zamisliti kako će taj prostor izgledati može biti vrlo teško i zahtjevno a krajnji rezultat često ne ispunjava očekivanja.

Iz tog razloga, kako bismo olakšali donošenje odluke o nabavci odgovarajuće opreme, na ovom mjestu nudimo ideje i alate koji u tome mogu pomoći.

IMAGINIT

S novom, nevjerojatnom AR aplikacijom, ImaginIt, možete vrlo jednostavno sami kreirati igralište ili prostor za fitness u proširenoj stvarnosti realnog prostora na kojemu se nalazite. Samo usmjerite telefon ili tablet na područje predviđeno za opremanje i odaberite opremu koja vam se sviđa i sami je postavite i rasporedite u prostoru. Na taj način možete osmisliti bezbroj igrališta i pregledavati ih iz raznih perspektiva, dokle god niste sigurni da ste pronašli ono pravo rješenje. Pokušajte, stvarno vrijedi.

INSPIRATIVNE IDEJE

Inspirativne ideje donose tipska igrališta kreirana od strane stručnjaka I osmišljena prema osnovnoj temi koju prate, dobnim skupinama budućih korisnika, raspoloživom prostoru i budžetu ili kojem drugom bitnom parametru. Pronađite ideju koja će biti osnova uređenja vašeg prostora a mi ćemo vam pomoći u razrađivanju i personalizaciji.

KOMPAN U SVIJETU

Prikaz igrališta Kompan s brojnih svjetskih lokacija može biti vrlo inspirativan i od velike pomoći prilikom promišljanja vašeg vlastitog prostora. Provjerite kako su koncipirana igrališta ili prostori za vanjsko vježbanje na poznatim lokacijama diljem svijeta i slobodno ukradite ideju ako vam se sviđa.

Kreacija idejnog rješenja

Naravno, uvijek možete ispuniti priloženi obrazac s osnovnim podacima koji su nam potrebni da bismo mi, temeljem dugogodišnjeg iskustva i poznavanja struke, za vas kreirali prijedloge opremanja. Kako bi prostor bio opremljen sukladno namjerama i adekvatan potrebama potrebno je ispuniti odgovore na par jednostavnih pitanja i poslati nam upit jednim klikom. Naš tim će se vam u najkraćem roku obratiti s prijedlozima uređenja koja ćemo zajednički razraditi do konačnog rješenja.
Send this to a friend