Skate parkovi

Skate parkovi

Skateboarding je jedan od najbrže rastućih sportova, a prema određenim istraživanjima ubraja se među 10 najpopularnijih na svijetu. Kako raste broj zaljubljenika u ovaj urbani sport, tako raste i potreba za skate parkovima. Skejt parkovi su najbolji način da se korisnike makne s ulice na sigurno mjesto.

American Ramp Company je američka kompanija koja dizajnira i proizvodi vrhunske skate parkove spremne za natjecanja, ali i proizvode prilagođene svim uzrastima i potrebama skejtera, rolera i biciklista, te putem vlastitog brenda World Skate Parks (WSP) vrši globalnu distribuciju.

ARC je jedini proizvođač koji nudi sve opcije gradnje : prethodno izrađene ili na mjestu izlivene betonske elemente, te elemente izrađene od čelika, drveta, stakloplastike,i posebno patentiranih kompozitnih materijala. Jedna od popularnijih linija je Pro Series u kojoj su sve sprave izrađene od pocinčanog čelika, iznimnih su voznih karakteristika, te više godina ne iziskuju gotovo nikakvo održavanje. S kreativnog aspekta, linija Replica skate parkova je nešto jedinstveno jer nudi repliciranje najpoznatijih prestižnih mjesta za skateboarding, a to je nešto čime će svi skejteri biti oduševljeni. 

Osim dugog vijeka trajanja i minimalnih potreba za održavanjem, ove sprave ne stvaraju buku za vrijeme korištenja, te smanjuju mogućnost klizanja kotačića, što uvelike doprinosi sigurnosti. Montažne elemente je moguće postavljati i na postojeće betonske i asfaltne površine kao što su neiskorištena nogometna ili košarkaška igrališta, a pošto se ne moraju fiksirati moguće ih je razmještati ili uskladištiti. Uz odličnu post prodajnu uslugu i savjetovanje za vrijeme izgradnje, put do vrhunskog sportsko-rekreacijskog objekta je zajamčen.

Zašto WSP?

  • 100% dizajnirano i proizvedeno u Americi
  • Svaka sprava se dizajnira kroz perspektivu korisnika
  • Rađeni su od najboljih materijala
  • Brza i laka instalacija i održavanje
  • Pri korištenju su nečujni, a ujedno i vrlo sigurni
  • Svaki dio sprave se može koristiti, nema neiskorištenog prostora
  • Ekološki su prihvatljivi te se u proizvodnji osobito pazi na prirodu
  • Instalirano je preko 2.000 parkova u različitim dijelovima svijeta
  • Prilagodljivo svakoj podlozi

Jamstva

ARC proizvodi imaju do 20 godina garancije.

Polica osiguranja je 10.000.000,00 USD na proizvode isplativ u slučaju nezgode ili ozljede na spravama a koje bi nastale kao posljedica tvorničke pogreške te 1.000.000,00 USD na pogreške kao posljedice profesionalnog nemara – konstrukcijske pogreške.

Ekologija

ARC je za svoju proizvodnju dobio i LEED certifikat (Leadership in energy and enviromental design/upravljanje energijom i dizajnom u skladu s prirodom) što je međunarodno priznat certifikacijski sustav zelene gradnje sa širokim spektrom zahtjeva.

Send this to a friend