OUTDOOR FITNESS

OUTDOOR FITNESS BY KOMPANNOVA LINIJA OUTDOOR FITNESS ELEMENATA

Kao pioniri u razvoju vježbališta na otvorenom danska tvrtka Kompan u 2022. godini kao prva u svijetu obogaćuje svoj asortiman elementima za trening jačanja snage koji su u potpunosti prilagodljivi svim korisnicima vježbališta sa posebnim fokusom na prilagodbu opterećenja koja je do sada bila značajka vježbanja u zatvorenom prostoru.

Kućište je u potpunosti zatvoreno, Vandal free, sa mogućnošću prilagodbe opterećenja utega od 5 do 80 kg u 16 koraka pomoću ručice koja se nalazi na dohvat ruke u svakom trenutku trenažnog procesa.

Ručke prilagodljivog dizajna namijenjene su korisnicima svih uzrasta za ispravno vježbanje bez prilagodbe sjedalice i za izvođenje funkcionalnih vježbi s ciljem jačanja određenih skupina mišića bez straha od ozljeda uslijed preopterećenja.

Abraxas d.o.o., kao ekskluzivni zastupnik tvrtke Kompan na teritoriju Republike Hrvatske, u svom asortimanu nudi preko 250 elemenata namijenjenih vježbanju na otvorenom. Većina elemenata dostupna je u 13 različitih boja.

Svi elementi za vježbanje dostupni u Kompan asortimanu proizvedeni su i certificirani sukladno normi EN 16630 i kao takvi udovoljavaju najvišim svjetskim standardima sigurnosti prilikom korištenja a većina elemenata posjeduje i EN 1176 certifikat te ih je moguće uklopiti unutar dječjeg igrališta bez narušavanja sigurnosti djece prilikom igre. Sve certificirano od strane TÜV SÜD.

Verifikacija emisije CO₂ i postotak recikliranih materijala prilikom proizvodnje svakog KOMPAN proizvoda potvrđena je od strane Bureau Veritas

FAZ6 SERIJA

FAZ601 Chest press  

FAZ602 Pull down

FAZ603 Leg press

FAZ604 Shoulder press

FAZ605 Horizontal row

Vandal free kućište

Noviteti iz tvrtke Kompan dolazi u obliku elemenata za  vježbalište na otvorenom sa svim značajkama namijenjenim unutarnjim prostorima. U potpunosti vandal free kućišta prilagođena svima. Više pogledajte u Fitness & Sport for outdoor katalogu.

Podešavanje opterećenja

Ukupno 80 kg utega u potpunosti je zatvoreno  i može se podešavati rotirajućom ručkom u 16 koraka po 5 kg. Patentirani pametni sustav odabira odgovarajuće težine. Jednostavno povucite i okrenite ručku za odabir željenog opterećenja.

Trebate više informacija?

Abraxas d.o.o. zastupnik je vodećih europskih proizvođača i distributer opreme za uređenje dječjih igrališta, sportskih terena i krajobraznih površina.

TREBATE VIŠE INFORMACIJA?

Abraxas d.o.o. zastupnik je vodećih europskih proizvođača i distributer opreme za uređenje dječjih igrališta, sportskih terena i krajobraznih površina.

Send this to a friend