Out-sider

Out-sider

Out-sider je vodeći danski proizvođač koji nudi dizajnom impresivna rješenja za urbanu opremu. Njihovi proizvodi namijenjeni su parkovima, igralištima i drugim javnim prostorima. Urbana oprema izrađena je od materijala kao što su laminat, polietilen, čelik, stakloplastika, beton i drvo. Ovi materijali su izdržljivi, ne zahtijevaju održavanje i ekološki su prihvatljivi. Arhitekti često uključuju urbanu opremu Out-sider u svoje projekte jer ostavlja snažan dojam, poziva posjetitelje na korištenje prostora i potiče njihovo vraćanje.

O PROIZVOĐAČU OUT-SIDER

Out-sider je danska kompanija s dubokim korijenima u tradiciji skandinavskog dizajna, poznata po svojoj estetici i funkcionalnosti. Naziv “out-sider” odražava odvažnost, različitost i inovativno razmišljanje. Nakon 16 godina postojanja, tim broji devet predanih zaposlenika. Cilj im je rast, ali ne nužno postizanje velike organizacije.

KARAKTERISTIKE URBANE OPREME out-sider

  • Arhitektonski privlačan dizajn
  • Veliki izbor opreme
  • 100% EU proizvodnja
  • Dug vijek trajanja opreme i lako održavanje
  • Minimalan negativan utjecaj na okoliš prilikom proizvodnje
  • Korištenje recikliranih materijala
  • Oprema u skladu s certifikatom Nordic Swan Ecolabel

 

ELEMENTI URBANE OPREME:

Loop Circle je konceptualno osmišljen kao jednostavan i fleksibilan komad urbane opreme idealan za javne prostore, škole i igrališta. Osmišljen je s ciljem inkluzivnosti, što znači da je prilagođen različitim društvenim i kulturnim kontekstima.

Loop Circle Light predstavlja naprednu varijantu popularnog Loop Circle namještaja, koja uključuje ugrađeno osvjetljenje. Ovaj koncept nije samo funkcionalan tijekom dana kao sjedeća garnitura, već pruža i estetski i funkcionalni dodatak noću.

 

LOOP:

A couple of people sitting on a bench Description automatically generated A group of kids sitting on orange benches Description automatically generatedA sandbox in a courtyard Description automatically generated People sitting on a bench Description automatically generated A person sitting on a red light in a city Description automatically generated

https://out-sider.dk/en/urban-furniture/

 

SCULPTURAL URBAN FURNITURE:

Proizvodi od stakloplastike poznati su po svojoj izuzetnoj robusnosti i dugotrajnosti zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji materijala i tehnologije izrade. Jezgra proizvoda je izrađena od poliestera ojačanog staklenim vlaknima, što pruža visoku otpornost na mehanička oštećenja, koroziju i druge vanjske utjecaje. Površina je obložena gel-coat premazom, koji ne samo da osigurava glatki i sjajni izgled, već i dodatno štiti proizvod od UV zraka i vremenskih uvjeta.

Inspiracija za ove proizvode dolazi iz svijeta jedrilica, gdje su izdržljivost i estetika ključni faktori. Gel-coat premaz omogućava postizanje dugotrajnih boja i sjaja, čime se osigurava da proizvodi zadrže svoj atraktivan izgled kroz dug vremenski period. Osim toga, površina stakloplastike je izuzetno glatka, što doprinosi lakšem održavanju i čišćenju.

Ova tehnologija omogućava proizvođačima da kreiraju skulpturalne dizajne s mekim, zaobljenim oblicima, što je idealno za širok spektar primjena, od arhitekture i dizajna interijera do umjetničkih instalacija i komercijalnih proizvoda. Fleksibilnost u dizajnu, uz izvanrednu čvrstoću i dugotrajnost, čini stakloplastiku materijalom izbora za mnoge inovativne projekte.

People sitting on a large orange couch Description automatically generated A child doing a push-up on a red staircase Description automatically generated with medium confidenceA child sitting on an orange object in the snow Description automatically generatedA table and benches on a deck Description automatically generatedA children playing on a blue star shaped object Description automatically generated

https://out-sider.dk/en/product/lava/

 

PLATEAU:

A picnic table in a grassy field Description automatically generatedA round table with benches in a park Description automatically generated

https://out-sider.dk/en/product/plateau-picnic-l/

 

REFERENCE:

Send this to a friend