Street Workout – RVL13

Oprema za street workout i kalisteniku

Street workout Revolution 13

Street workout danas je u svijetu jedna od brzorastućih, popularnih sportskih disciplina, koju mahom upražnjavaju mladi diljem svijeta, kako profesionalni sportaši i žestoki zaljubljenici u sport, tako i rekreativci te ljudi željni dinamičnog treninga i dobre forme. U definiciji, street workout (u prijevodu : ulično vježbanje) predstavlja kombinaciju gimnastike i akrobatike, u kojoj se kombiniraju različiti pokreti i figure. Street workout žargonski je naziv za vanjsko vježbanje na spravama, dok se sam oblik takvog vježbanja izvorno zove kalistenika.

Kalistenika obuhvaća jednostavne pokrete, poput savijanja, ljuljanja, uvijanja ili udaranja, kojima se povećava tjelesna snaga i fleksibilnost, dok se kao otpor koristi isključivo vlastita težina. Benefiti ovakvog načina vježbanja su razni, poput razvoja mišićnog i kardiovaskularnog sustava te psihomotornih vještina kao što su ravnoteža, agilnost i koordinacija u prostoru. Pored toga, kalisteničke vježbe provjereno mogu vježbati i izvoditi sve dobne skupine korisnika.

 

 

 

Revolution 13, Češka (www.rvl13.com)

Revolution 13 češki je proizvođač opreme za street workout (‘ulično/vanjsko vježbanje’) odnosno opreme za sportsku disciplinu, popularno zvanu, kalistenika. Proizvodni asortiman kompanije obuhvaća :

  • street workout opremu/opremu za kalisteniku za vanjsko vježbanje
  • street workout opremu/opremu za kalisteniku za unutarnje vježbanje odnosno zatvorene prostore

Cjelokupna proizvodnja smještena je u Češkoj. Ondje se proizvode svi dijelovi street workout opreme te se ujedno kreiraju idejna rješenja za pojedinačne projekte. Oprema se proizvodi u skladu s najvišim, aktualnim standardima Europske Unije, a to su EN1176 i EN957. Jamstvo na sve pakete street workout opreme iznosi 2 godine ili, ukoliko je drukčije dogovoreno, više godina.

Revolution 13 je kompanija koja u svome poslovanju ne isključuje ni jednu skupinu korisnika stoga proizvodni portfolio obuhvaća raznoliku opremu za street workout, prilagođenu za različite skupine korisnika : profesionalne sportaše, rekreativce, fizički zdrave osobe kao i osobe s fizičkim poteškoćama.

Unutar svoga portfolia, kompanija posjeduje nekoliko gotovih street workout parkova, različitih dimenzija i veličina, koje je moguće naručiti s posebno razvijenim, kvalitetnim podlogama koje odgovaraju upravo zahtjevima kalisteničkog parka. Podloge za parkove su antistresne, odnosno, izrađuju se od tartana ili finozrnatog EPDM sustava. Sprave za vježbanje također se izrađuju od vrlo kvalitetnih materijala koji se trenutno mogu naći na tržištu, a koji prate sve potrebne standarde i zahtjeve koji se nameću u ovom području uličnoga vježbanja. Sprave se uvijek izrađuju od izrazito čvrstog čelika, debljine stijenki 4 mm. Uz sprave i gotove parkove, kompanija nudi i specijalne dodatke za vježbanje kao što su karike, lanci isl. kojima se postiže maksimalan učinak i užitak treniranja.

 


Modeli street workout parkova Rvl13

Revolution 13 nudi nekoliko paketa street workout parkova različitih veličina, kao i zasebne sprave i dijelove opreme te mogućnost kreiranja vlastitog parka za vježbanje kombiniranjem različitih vrsta sprava.
Parkovi za street workout različitih su veličina i konstrukcija te sadrže razne dodatke za vježbanje.
Street workout parkovi, češkog proizvođača Revolution 13, sadrže sve sprave koje su potrebne i nezaobilazne za treniranje street workout-a, kao što su različite kombinacije šipki, kose klupe za trbušnjake, sprave za sklekove, boksačke vreće, ringovi, karike te razne druge kombinirane sprave za izvođenje višestrukih vježbi.
Prelistajte katalog Revolution 13 street workout parkova.

 

Galerija :

‘NIPPUR FIT’ PARK’ (veličine XS, S, S+, M, M+, L, L+, L max, X)

 

VELIKI ‘URUK’ PARK

 

KOMBINIRANE SPRAVE

 

POJEDINAČNE SPRAVE I DODACI ZA STREET WORKOUT

 

Osim gotovih street workout parkova, češki proizvođač Revolution 13 također nudi i opciju personaliziranog kreiranja i razvoja street workout parka, baziranoj na individualnim željama klijenta. Ukoliko ste zainteresirani za određeni park, dovoljno je da nam pošaljete sliku ili skicu, a mi ćemo Vam proslijediti 3D vizualizaciju projekta kako biste lakše definirali sve potrebne elemente svoga željenog parka.

Zatražite ponudu ili više informacija na info@abraxas.hr

SaveSaveSaveSaveSaveSave

Više iz naše ponude

Outdoor fitness – Tgo
Street Workout – RVL13
Kompan fitness programi
Gumene podloge Sportec
Send this to a friend