Interaktivna igrala Playnetic

Playnetic logoNizozemska kompanija Playnetic dugi je niz godina specijalizirana u razvoju specifičnih elemenata za dječja igrališta, a to su interaktivne dječje sprave. U odnosu na standardna, tradicionalna dječja igrala kakva viđamo svakodnevno, interaktivna igrala pokreće čista ljudska energija (kinetička energija). Interaktivna igrala stimuliraju dječju maštu te unose veliku zabavu na igrališta putem audio senzornih podražaja, kao što su glazba, govor, priče, mirisi i slični podražaji koji se rijetko susreću na javnim igralištima.

U razvoju ovih modernih igrala sudjeluje tim sačinjen od specijalista svih struka – dizajnera, inžinjera, kreativaca i profesionalaca koji u pogonu kompanije pažljivo razvijaju i najmanje detalje potrebne za sigurno i vrhunsko funkcioniranje svakog pojedinog elementa.

Svaki element moguće je kustomizirati odnosno prilagoditi Vašim željama i idejama! Na koji način? Slobodni ste sami predložiti ili poslati željenu sliku, motiv, crtež, ideju koju želite da se nalazi na Vašem igralu. Kako to izgleda u praksi, pogledajte u fotogaleriji.

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

  • Audio Netic – Zanimljive igre koje potiču djecu na fizičko vježbanje i suradnju. Potrebno je samo pristisnuti pedalu i čekati da nam sprava zada određenu igru ili zadatak.

Audio Netic interaktivna sprava za igralište

  • Game Wall – Interaktivni zid za pojedinačnu ili timsku igru. Potrebno je samo zavrtiti kolo te započeti jednu od ponuđenih igara : Memory, Hvatanje boja, Test brzine ili Hvatanje svjetla.
    Game Wall interaktivni zid
  • Connect IT Set od 2 interaktivna modula – govornice putem kojih djeca bežično komuniciraju, prenose poruke na razdaljini do 1 km, razmjenuju tajne i svakako.. nikada ne zaboravljaju reći ‘Prijem’!

Connect IT interaktivna sprava za komunikaciju

  • Music Ball/Story Ball – Interaktivna glazbena/audio kugla. Okretanjem ručke, pokreće se glazba (dječje pjesmice) ili pak neka zanimljiva dječja priča.

Music Ball/Story Ball interaktivna sprava

 

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Audio Sense – Interaktivna kutija koja stimulira dječja osjetila…miris, sluh, maštu..Uz spravu dolaze različiti mirisi, zvukovi ili priče po slobodnom izboru.. sve što je potrebno je zavrtiti krug i pustiti maštu na volju..Sprava se može koristiti samostalno ili kao dodatak na drugoj spravi

Audio Sense interaktivna sprava

Kinetic Wheel – Interaktivna sprava koja pruža doživljaj kormilarenja brodom, pritom reproducirajući razne uzbudljive zvukove i priče s mora…idealna za uživljavanje u ulogu mornara ili svega čega se dječja mašta može dosjetiti.

Kinetic Wheel interaktivna sprava

DJ Post – Interaktivna sprava za zabavu tinejdžera. Potrebno je samo umetnuti mobitel u za to predviđeni otvor, zavrtiti ploču, a glazba iz mobitela reproducirat će se u dovoljnoj glasnoći za pravi party na otvorenome.

DJ Post interaktivna sprava

Jump Stone – Skakaći mini trampolin gdje svaki skok pokreće reprodukciju određene pjesme, odabrane slučajnim odabirom. Da bi glazba svirala, potrebno je skakati.

 

Jump Stone interaktivna sprava

Game Netic – Vježbanje brzine, pamćenja i brojanja idealno je za razvoj djece u dobi od 8-12 godina. Interaktivna sprava čijim pritiskanjem punktova se zadaju razne intelektualne igre i logički zadaci.

Game Netic interaktivna sprava

Audio Zone – Interaktivna audio zona sastoji se od kugle koju je potrebno zavrtiti te polukugli koje svijetle. Memorija, test brzine ili nešto treće.. igara je puno, a pobjednik samo jedan. Sprava koja nudi mnogo trčanja i fizičke aktivnosti za djecu.

Audio Zone interaktivna sprava

Više iz naše ponude

Mrežne konstrukcije Corocord
Dječja igrališta Kompan
Trampolini Eurotramp
Gumene podloge
3D gumene životinje za dječja igrališta
Interaktivna igrala Playnetic
Send this to a friend