Kompan fitness programi

Nove linija outdoor fitness opreme u Kompanu

U posljednjih 10 godina, jumping fitness postaje sve popularniji a razlog tome je vrlo jednostavan. Izuzetno je zabavan i tijelu daje dobar trening. Skakanje na trampolinu uz upotrebu mašte za različite skokove je mentalno relaksirajuća vježba i nešto što svi možemo učiniti. Zabava nas drži motiviranijima i zaigranijima te nas pozitivno tjera na dulju aktivnost. Upravljački program nudi podršku za početnike i dodaje mogućnost izvođenja kružnog treninga visokog intenziteta s izuzetno visokim skokovima.
Najnovije linije Kompanovih elemenata za vanjsko vježbanje obuhvaćaju različite sprave namijenjene za izvođenje različih oblika treninga kao što su STREET WORKOUT, klasični OUTDOOR FITNESS, vojnički inspiriran BOOTCAMP ili pak kombinaciju vježbi popularno zvanu CROSS FIT.

 

CROSS FIT/BOOTCAMP oprema

 

 

OUTDOOR FITNESS oprema

 

STREET WORKOUT oprema

Sprave za vježbanje specijalno su razvijene i prilagođene kako bi odgovarale korisnicima svih dobnih uzrasta, fizičkih sposobnosti i potencijala. U odnosu na standardne, ustaljene oblike vanjskog vježbanja, Kompanov koncept temelji se na stvaranju cjelovitog vanjskog vježbanja koje ni u čemu ne odstupa od vježbanja u zatvorenim fitness centrima te korisnicima pruža apsolutno jednake ili veće mogućnosti. Sprave su tako obogaćene dodatnim elementima koji stimuliraju vježbanje i čine ga sigurnijim i učinkovitijim, poput magnetnih kugli za snagu i ravnotežu, karika s rukohvatima za istezanje i povlačenje, posebno oblikovanih šipki za vrtnju, fleksibilnost i vježbe snage te drugih sličnih elemenata.

Kompan workout koncept u potpunosti je jedinstven model outdoor fitnessa u svijetu kakav dosad niste vidjeli, a koji zadovoljava sve normative sigurnosti, čvrstoće i dugotrajne izdržljivosti opreme. Ovakav model workout sprava, zbog svoje kompleksnosti i velikih mogućnosti tjelovježbe, omogućava korištenje u okviru sportskih centara i klubova, rehabilitacijskih centara i škola.

Još jedna zanimljivost je i QR kod koji se nalazi na spravama. Skeniranjem QR koda možete skinuti Kompanovu mobilnu aplikaciju sa prijedlozima različitih vježbi koje možete izvoditi na spravama ili zasebno kao i savjetima o zdravom načinu života, prehrani i aktivnostima.

 

KOMPAN FITNESS 2021

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Više iz naše ponude

Outdoor fitness – Tgo
Street Workout – RVL13
Kompan fitness programi
Gumene podloge Sportec
Send this to a friend