Euroflex promo materijali

Njemačka tvrtka Kraiburg Relastec, u okviru svoga branda Euroflex, proizvodi antistresne, gumene podloge namijenjene sigurnoj i sasvim bezbrižnoj dječjoj igri. Proteklih 40 godina, Euroflex je dokazao sigurnost i visoku kvalitetu svoje gumene opreme na igralištima diljem svijeta te time postao kompanija koja ulijeva povjerenje i kontinuirano ulaže napore u stvaranje zadovoljstva svojih klijenata popraćenog veselom i sigurnom dječjom igrom. Zahvaljujući materijalima, teksturi i načinu izrade gumenih podloga, dječja igrališta postaju mjesta sigurne igre bez opasnosti od dječjih ozljeda ili povreda.

Osim za dječja igrališta, Euroflex gumene podloge idealna su površina i za rehabilitacijske centre, domove za umirovljenike, rekreacijske centre, školska igrališta te kao podloga ispod gimnastičkih sprava ili kao staza za šetnjicu. Kompanija ulaže velike resurse u istraživanje i razvoj stoga su dječje antisresne podloge svakom danom inovativnije, kreativnije te s novim dodacima koji čine igru još zanimljivijom i uzbudljivijom.

Brošura Euroflex gumenih podloga za dječja igrališta

Osim gumenih podloga namijejenih dječjim igralištima, pod markom Sportec kompanija nudi i gumene podloge i ploče namijenjene sportskim aktivnostima u zatvorenim i otvorenim objektima. Među velikim brojem modela, pronaći ćete podloge kakve najbolje odgovaraju vašim potrebama, bilo da je riječ o nogometu, košarci, fitnessu, atletici, gimnastici ili multifunkcionalnim aktivnostima.

Brošura Sportec indoor gumenih podloga za unutarnje sportske aktivnosti

Brošura Sportec outdoor gumenih podloga za vanjske sportske aktivnosti

Kraiburg Euroflex katalog

Kraiburg Relastec katalozi

 

Send this to a friend