Nositelj smo A bonitetnog certifikata!

Sedmu godinu zaredom, tvrtka Abraxas d.o.o. kontinurano ulaže napore u razvoj i širenje poslovanja te zadovoljenje svih segmenata poslovnih aktivnosti, na obostranu korist tvrtke te svih njezinih partnera, dobavljača, klijenata i ostalih skupina s kojima je u doticaju.

Opširnije...

Hotel Amarin, Maistra - dječje igralište Kompan

Novi projekt u tijeku - igralište za hotel Amarin, hotelske kuće Maistra

Hotel Amarin, RovinjU tijeku su radovi izvođenja temelja za montažu dječjih igrala, novoizgrađenog hotela Amarin (nekadašnji hotel Valdaliso), hotelske kuće Maistra. Dječja igrališta hotela Amarin u potpunosti će biti opremljena dječjim igralima iz naših Sibra programa pa će tako najmanji gosti moći uživati u brojnim atraktivnim sadržajima vrhunske kvalitete, inovativnog dizajna i neprikosnovene sigurnosti.

Opširnije...

Novosti iz Corocorda

Nove mrežne konstrukcije inovativnog dizajna

COROCORD JellyfishKao pionir u industriji igre, Corocord je svjetski priznat specijalist u stvaranju jedinstvenih dječjih konstrukcija od užadi s visokom igraćom vrijednošću, već duže od 45 godina. Konceptualne inovativne mrežne konstrukcije plod su vizionarskih ideja i stalne težnje za razvijanjem i usavršavanjem novih inovativnih mrežnih sprava za djecu.

Opširnije...

Nova linija dječjih igrala Kompan

Kompan Mini - za djecu predškolske dobi

Linija dječjih igrališta Kompan Mini
Nova linija dječjih igrala Kompan Mini pruža djeci vrtićkog i predškolskog uzrasta maksimalnu igraću vrijednost kroz tematske elemente, mnoštvo didaktike, boja, simbola i oblika.

Opširnije...

Kompan fitness programi

Nove linija outdoor fitness opreme u Kompanu

Nove linije opreme danskog lidera KomKompan SPORT & FITNESSpan u 2016. objedinjuju elemente za različite oblike vježbanja, namijenjene za  street workout, outdoor fitness, cross fit ili bootcamp trening. Jedinstvene i maksimalno tehnički unaprijeđene, Kompanove sprave za vanjski fitness bez premca su kvalitetom i dizajnom te pružaju cjelovit trening upotpunjen aplikacijom s vježbama kao i brojnim idejama za produktivno vježbanje.

Opširnije...

Interaktivna dječja igrala - novo

Playnetic - interaktivna igrala za dječja igrališta

Interaktivne sprave za igralište PlayneticNovi program koji odnedavno zastupamo u regiji sasvim je poseban. Riječ je o interaktivnim igralima za dječja igrališta, nizozemskog proizvođača Playnetic, koja stimuliraju dječja osjetila te pokreću nova iskustva na igralištu. Zahvaljujući ugrađenoj USB tehnologiji te elektronskim dodacima, Playnetic igrala čine igrala novog doba.

Opširnije...

Više od dječjeg igrališta

Kako dječje igralište pretvoriti u adrenalinski park?

Corocord mrežne konstrukcijeUz mrežne konstrukcije Corocord naši najmanji doživjet će pravu adrenalinsku pustolovinu, isprepletenu mrežom neuobičajenih oblika i putanja u kojima se spajaju mašta i zbilja, futuristički dizajn i motivi prirode. Uz mrežne igraće konstrukcije njemačke kompanije Corocord, vaše igralište lako će postati pravi adrenalinski park!

Opširnije...

Novi projekt - hotel Amarin, Rovinj

Dječja igrališta iz Sibra programa u sklopu novog hotela Amarin, u Rovinju

Hotel Amarin, RovinjPonosni smo na završetak jednog velikog projekta - opremanja dječjih igrališta u novootvorenom rovinjskom hotelu Amarin, vodeće hotelske kuće Maistra. Vanjski dječji sadržaji hotela Amarin u potpunosti su opremljeni opremom iz naših programa, i to vodećih europskih proizvođača dječjih igrala koje zastupamo.

Opširnije...

Dječja igrališta od bagremova drveta

Dječja igrališta od bagrema - KOMPAN Organic Robinia

Dječja igrališta drvena Organic Robinia linija je dječjih igrala danskog proizvođača Kompan, izrađenih od bagremova drveta (lat. Robinia). Linija je proširena novim tematskim dječjim igralima i obogaćena za nove oblike i boje koje će oduševiti najmlađe. Dizajn Robinia dječjih igrala inspiriran je organskim oblicima i jedinstvenim, iskonskim izgledom bagremova drveta.

Opširnije...


SaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Pratite nas

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte najnovije obavijesti o novitetima i akcijama proizvoda.