Corocord promo materijali

Članica Kompan Holdinga, njemačka tvrtka Corocord, pionir je u izradi mrežnih konstrukcija namijenjenih za igru i fizičku aktivnost djece, ali i odraslih. Ponuda obuhvaća različite tipove i oblike mrežnih konstrukcija. Ono što je zajedničko svim linijama mrežnih konstrukcija jest kvaliteta i sigurnost, koju potvrđuju brojni certifikati i standardi poput TUV EN 1176, ISO 9001 i ostalih.

Kako bismo vam olakšali snalaženje u masi proizvoda, ovdje se nalaze brošure za svaku liniju konstrukcije, koje možete pregledati online ili spremiti na uređaj.

COROCORD™ brošura 2020

COROCORD™ linije :

 

  • SKY PLAYCorocord Sky walkNEBO JE GRANICA ! Struktura Sky Play je cijelo igralište u jednoj strukturi igre. Ističe se kao jedinstvena znamenitost i stvara pažnju i znatiželju. Privlači ljude da se približe i istraže ovu izvanrednu strukturu igre, a kada djeca vide Nebesku kabinu, žele se popeti gore i u nju! Ruta u početku vodi kroz impozantnu mrežu za penjanje. Trodimenzionalni svemir ima beskrajne mogućnosti radosne igre i može satima oduševiti djecu dok zajedno s prijateljima razvijaju kreativnost i fizičke vještine.

 

 

 

  • PLAY TOWERSaesir-dam-viewports webp COR29000 CAD1 EN-640– TKO NE ŽELI BITI NA VRHU ? Corocord Play Towers nude najveću raznolikost za dolazak gore! Biti visoko iznad tla je osobna atrakcija. Međutim, razni mrežni penjači brinu se da zabava započne već dok posežu za vrhom. Na Malom Kontikiju uspon će biti nagrađen odličnim izgledom i brzim klizanjem natrag s visine od 2-3 metra. Play Towers dosežu i više: Trodimenzionalni sustav ravnih mreža i okomiti tunel za penjanje pružaju sigurnu i prosvjetljujuću turu za penjanje. Prozirnost materijala pruža sjajan uvid izvana i obrnuto.

 

 

 

  • LOOPSaesir-dam-viewports webp COR16100 CAD1 EN-640ELEMENTI KOJI ZAPINJU ZA OKO U SVAKOM OKRUŽENJU ! Ove skulpture privlače svima pažnju svojim živahnim i svijetlim bojama, dok se stapaju s krajolikom, u parku ili gradu. Dolaze u različitim oblicima i veličinama, poput frizbija, pitona ili anemone, svi djeluju impresivno i pozivaju djecu na igru. U iskušenju puzati do vrha, istražiti razigrani put cijele strukture istražujući kretanje konopa i diskova.

 

 

 

  • DYNAMICS aesir-dam-viewports webp COR66920 CAD1 EN-640– ISTRAŽIVANJE ELEMENTARNIH MOĆI ! Teško da se bilo koje dijete može oduprijeti magnetskoj privlačnosti ovih dinamičnih proizvoda. Strukture igre ističu elementarne moći poput gravitacije i centrifugalne sile. Pripremite se za podizanje na Belt Bridgeu ili se odvažite trčati na toboganu. Svaka struktura nudi više mogućnosti, poput klizanja i penjanja na kliznim konstrukcijama ili okretanja i penjanja na twister

 

 

 

  • DOMES & ARCHES aesir-dam-viewports webp COR85500 CAD1 EN-640– MNOGO WOW-a ! Kupole Corocord prekrasne su znamenitosti i istinska WOW rješenja koja nude atrakciju, istraživanje i veliku sposobnost igre za brojnu djecu. S mrežnim slojevima raspoređenim između velikih čeličnih lukova, oni nude jedinstvenu kombinaciju svestranih aktivnosti igre na malom otisku.

 

 

 

  • SPACENETS™ aesir-dam-viewports webp COR10310 CAD1 EN-640– POZIV NA TRODIMENZIONALNE I NEBESKO VISOKE AKTIVNOSTI ! Berlinski arhitekt Conrad Roland izumio je i razvio koncept Spaceneta 1971. Danas kultni Spaceneti stoje kao izražajne ikone po cijelom svijetu i potiču djecu da pužu do vrha kako bi iskusila visinu, te razvila nove vještine i bila sigurna u sebe njihova postignuća.

 

 

 

  • AGILITY NETS aesir-dam-viewports webp COR10440 CAD1 EN-640– POKRENI SE ! Niti jedna druga oprema za igru ​​ne nudi toliko različitih prilika za pokretanje i korištenje vještina uma i tijela za pronalaženje načina kroz džunglu užadi. Znanstvena je činjenica da razvoj dječjeg mozga u ranoj školskoj dobi zahtijeva složenu stimulaciju. Moduli Corocord parkour nose BAG¹ pečat kvalitete, prepoznatljiv kao vrlo poticajan za tjelesni razvoj djece.

 

 

 

  • EARLY CLIMBING aesir dam viewports webp COR20840 CAD1 EN 640TAMO GDJE ZABAVA POČINJE ! Proizvodi za rano penjanje prvi su dječji korak u trodimenzionalni svemir igre užetom. Corocord se ponosi razvojem vrhunskih proizvoda za igru, a rano penjanje namijenjeno je posebno djeci od 3 do 6 godina. Sve aktivnosti su igre prilagođene njihovom razvoju. Debljina užadi prilagođava se veličini njihovih ruku, a veličina mrežice za penjanje prilagođena je dječjim koracima.

 

 

 

  • PLAY BRIDGES aesir-dam-viewports webp COR62140 CAD1 EN-640DODACI KOJI DAJU NOVU DIMENZIJU IGRALIŠTIMA ! Mostovi Corocord osnovne su građevine kojih ne bi trebalo nedostajati ni na jednom igralištu! Ne radi se samo o uzbuđenju visine, već i o tome kako doći, odvažiti se i kročiti na konopima gledajući tlo. Sve se miče i trese, a osjećaj bockanja nasmijava sve. Poviše i ispod! Visite s dna mosta Rope Net ili se popnite na krov mosta Rope Tunnel; nema ograničenja. Zamislite da hodate po mostu načinjenom od kokosovih užadi ili lagano prošećite po drvenim letvicama, ali pripazite: Dodatni korisnik uzburkati će valove fleksibilnog poda – kakva zabava!

 

 

  • NETSCAPES aesir-dam-viewports webp COR26700 CAD1 EN-640MNOŠTVO MOGUĆNOSTI IGRANJA ! Pustite mašti na volju: popnite se s paucima na Paukovoj mreži ili idite u ribolov s iskrojenim mrežama. Mala ribarska mreža sa svojim jarbolima visokim osam metara privlači pažnju. Mreži se može pristupiti sa svih strana, a različite veličine mrežice i promijenjive širine pružaju različite poteškoće i izazove za djecu svih dobnih skupina.
Materijale različitih linija proizvoda, njihove tehničke specifikacije, nacrte ili standarde koje posjeduju možete pregledati online ili downloadati na ovome linku.

 

Send this to a friend