Outdoor fitness – Tgo

TGO Outdoor fitness oprema

Sprave za fitnes na otvorenim prostorima spadaju u opremu budućnosti. Potiču ljude na kretanje, bavljenje sportom u prirodi te povećanje aktivnosti koja je dobra ne samo za fizičko, već i za psihičko zdravlje.

Britanska kompanija TGO – The Great Outdoor Gym Company svoje je proizvode prilagodila i osobama s poteškoćama u kretanju posebnim pristupom za kolica na pojedinim spravama. Tim vrhunskih svjetskih stručnjaka kontinuirano razvija sprave i posebne linije na način da ih mogu koristiti sve dobne skupine, ali i svi tipovi korisnika – od onih manje aktivnih do aktivnih sportaša.

Zašto TGO?

 • Vrhunska kvaliteta proizvodnje, 100% izrađeno u Velikoj Britaniji
 • Proizvodi su rađeni od najboljeg čelika uz tim vrhunskih stručnjaka
 • Svaki proizvod se prije puštanja na tržište testira 3x
 • Pri dizajniranju svake sprave sudjeluju svjetski afirmirani fitnes stručnjaci
 • Raznolikost sprava za sve tipove korisnika
 • Briga o okolišu i prirodi
 • Doživotna jamstva (25 godina)
 • Službeni partner Adidas te jedan od pokrovitelja Olimpijskih igara u Londonu 2012.
 • Brojne nagrade i priznanja za kvalitetu i učinkovitost
 • jedine outdoor fitness sprave sa standardom sigurnosti vanjskog vježbanja PAS888

 

Outdoor fitness programi

THE GREAT OUTDOOR GYM COMPANY (TGO), Velika Britanija – www.tgogc.com

TGO je engleski proizvođač specijaliziran u razvoju opreme za vanjsko vježbanje.
Cjelokupna proizvodnja smještena je u Engleskoj, a TGO je danas jedan od vodećih svjetskih proizvođača čije ime krasi sva renomirana sportska natjecanja, vezuje se uz top kvalitetu te tradiciju razvoja dužu od 40 godina. Osim što je službeni partner Adidas-a te pokrovitelj Olimpijskih igara u Londonu 2012., TGO je ujedno jedina sportska kompanija koja je samostalno, u suradnji s Britanskim institutom za standarde, razvila prvi certifikat sigurnosti vanjskog vježbanja u svijetu – PAS 888 – kakav nikada prije nije postojao. Time je postala prva i jedina kuća koja je svoju opremu certificirala te ju učinila još jedan korak ispred svih ostalih konkurenata.

TGO je sinonim profesionalne opreme dostupne svima, razvijene u skladu sa zahtjevima struke, sa normativima i standardima međunarodne sportske zajednice, na način da je oprema namijenjena korištenju svih kategorija korisnika (sportaši, rekreativci, zdrave osobe, osobe s fizičkim hendikepom). Duže od pola stoljeća ovaj je proizvođač posvećen isključivo i jedino razvoju opreme za vanjsko vježbanje što ga čini specijaliziranim pionirom proizvodnje istoga. Europska tehnologija proizvodnje, europsko znanje, svjetski standardi te kontinuirana ulaganje u unapređenje i razvoj opreme čini TGO dva koraka ispred svih drugih proizvođača u branši – zelenijim, sigurnijim i jačim!

Program se sastoji od elemenata prilagođenih različitim skupinama korisnika, a uključuje i gotove pakete kao prijedloge uređenja prostora adekvatnih određenim skupinama ili specifičnim potrebama.

OUTDOOR FITNESS SPRAVE TGO :

GO ‘GREEN ENERGY’ LINIJA:

‘Green Energy Line’ linija je outdoor fitness sprava, namijenjenih vanjskome vježbanju, koje apsorbiraju ljudsku energiju oslobođenu prilikom vježbanja te ju pretvaraju u iskoristivi elektricitet za punjenje mobitela i ostalih gadgeta, pomoću specijalnog kućišta i USB utora za punjenje. Osim funkcionalnosti u smislu uštede energije, ‘Green Energy’ kardio sprave imaju dvostruku ulogu – svojom funkcionalnošću motiviraju ljude na vježbanje! Naime, intenzitet korištenja sprave direktno utječe na brzinu punjenja mobilnog uređaja ili nekog drugog gadgeta.

Putem specijalno razvijenih mehanizama i alata (kućište za prikupljanje energije, USB utori), kinetička tj. ljudska energija oslobođena vježbanjem se prikuplja i pohranjuje za kasniju upotrebu ili pak istovremeno pretvara u elektricitet. Nastalim elektricitetom pune se mobilni uređaji (ili tableti) ili se pak osvjetljava prostor na kojem se vjažba. Osvjetljavanje vježbališta omogućeno je uz pomoć specijalnog kućišta unutar kojega se energija pohranjuje te kroz LED diode osvjetljava teren. Pročitaj više…

Standardi i certifikati

 • Standard sigurnosti vanjskoga vježbanja PAS 888
 • Europski standard dječje sigurnosti EN1176
 • Njemački standard sigurnosti DIN79000
 • Standard kvalitete ISO9001

Jamstva

 • 25 godina: na strukturu čeličnih stupova, sve varove i vijčane spojeve, šipke i čeličnu strukturalnu opremu
 • 5 godina: na koroziju i posljedice UV zračenja na metalnim bojanim dijelovima, a koji su posljedica tvorničke greške
 • 2 godine: na pokretne, gumene i plastične dijelove te kuglične ležajeve
 • 2 godine: na plastine i kompozitne dijelove, sjedala, armature i spojnice

Save

Više iz naše ponude

Outdoor fitness – Tgo
Street Workout – RVL13
Kompan fitness programi
Gumene podloge Sportec
Send this to a friend