Skate parkovi

Titptiptap Skate parkovi

Skate parkovi

Skate parkovi neizostavan su dio urbanih sportskih sadržaja, namijenjenih za zabavu, rekreaciju i tjelesnu aktivnost djece i tinejdžera. Ovaj tip aktivnosti ubraja se među 10 najpopularnijih aktivnosti na svijetu. Zaljubljenici u adrenalin, ali i svi ostali kojima je potrebna tjelesna aktivnost koja uključuje zabavu, druženje i povezivanje s istomišljenicima, svjesni su kako je skateboarding danas globalno rasprostranjen, kulturni fenomen te ujedno jedan od najbrže rastućih sportova.

Skateboarding uključuje tri discipline : rolanje, biciklizam te ‘daskanje’. Sve tri discipline prisutne su i na bezbrojnim svjetskim natjecanjima koja se neprestano održavaju diljem svijeta, a uključuju kako profesionalce tako i rekreativce. U nedostatku skate parkova, posljednjih je nekoliko godina prisutan izrazit trend korištenja javnih ulica i trgova te raznih urbanih elemenata za potrebe skejtanja. Kako bi se taj trend zaustavio, mladima je potrebno osigurati potrebna mjesta za skateboarding.

Titptiptap Skate parkovi

Estonski proizvođač Titptiptap osnovan je 2004. godine s ciljem i misijom dizajniranja i proizvodnje sigurnih i kreativnih skate parkova, namijenjenih svim skupinama korisnika. Kompanija je zahvaljujući brojnim međunarodnim referencama prepoznatljiva i sveprisutna u segmentu sportskih igrališta diljem svijeta. U dizajnu skate parkova sudjeluje tim profesionalnih skejtera i stručnjaka koji su upoznati sa svim aspektima ovog sporta, koji znaju točno što mladi žele i što im je potrebno te shodno tome razvijaju skate parkove koji zadovoljavaju sve potrebe i zahtjeve njihovih korisnika, ali i zajednice.

Send this to a friend