O proizvođaču

Eurotramp sportski trampolini

O proizvođaču

Eurotramp Trampoline – Kurt Hack GmbH

Kurt Hack GmbH njemačka je tvrtka koju su 1960. godine u Goppingenu, Njemačkoj osnovali Kurt i Rose Hack. Osnovni brand tvrtke su Eurotramp trampolini koji su danas prepoznatljivi svuda u svijetu zahvaljujući svojoj kvaliteti, profesionalnoj izradi kao i dugogodišnjoj tradiciji proizvodnje.

Već više od 50 godina, trampolini Eurotramp predstavljaju sinonim za vrhunsku kvalitetu te su omiljeni izbor većine sportaša i trenera diljemsvijeta. Eurotramp je danas pozicioniran kao najpoznatniji svjetski proizvođač trampolina u premijum kategoriji. Tvrtka proizvodi široki asortiman trampolina pa se temeljem toga ponuda proizvoda dijeli na profesionalnu i rekreativnu. Profesionalni trampolini Eurotramp namijenjeni su sportašima i sportskim centrima, a u svijetu čine omiljenu sportsku opremu na brojnim natjecanjima, prvenstvima i Olimpijskim igrama. Eurotramp trampolini korisiti će se na Olimpijskim igrama 2016. godine u Rio De Janeiru kao i na Europskome prvenstvu 2016. godine u španjolskome Valladolidu.

Neke od značajnijih sportskih manifestacija na kojima se koristila Eurotramp profesionalna oprema su:

  • Svjetsko prvenstvo 2015.godine, Odense, Danska
  • Svjetski kup 2015. godine, Valladolid, Španjolska
  • Svjetski kup 2015. godine, Sankt Petersburg, Rusija
  • Olimpijske igre 2008. godine, Beijing (Peking), Kina
  • Olimpijske igre 2004. godine, Atena, Grčka
  • Olimpijske igre 2000. godine, Sydney, Australija
  • Svjetsko natjecanje u skakanju na trampolinima 1972. godine, Varna, Bugarska
  • Olimpijske igre mladih 1972. godine, Singapur

Eurotramp sportski trampolini

Cjelokupna proizvodnja trampolina podliježe normama kvalitete ISO 9001:2008. Trampolini Eurotramp predstavljaju stopostotni njemački proizvod i u skladu s time odlikuju se vrhunskom kvalitetom što i potvrđuje njihova upotreba na prestižnim, svjetskim prvenstvima. Eurotramp koristi visoko kvalitetne materijale u proizvodnji. Koristi se čelik vrhunske kvalitete te najnovije tehnike zavarivanja. Cjelokupna proizvodnja odvija se u tvornici u Willheimu / Tecku (Njemačka).

Osim profesionalnih, sportskih trampolina, tvrtka proizvodi i dječje trampoline namijenjene dječjim igralištima, parkovima, vrtićima isl. Dječji trampolini dolaze u dvije osnovne linije; Playground i Kindergarten. Osim navedenoga, Eurotramp nudi i mogućnost specijalizirane kustomizacije ; proizvodnja individualiziranih trampolina za sve namjene i potrebe, prema klijentovim specifičnim zahtjevima. Danas Eurotramp izvozi svoje proizvode u 75 zemamlja svijeta, na 5 kontinenata.
U našoj ponudi, pronaći ćete dvije osnovne linije Kids Tramp dječjih trampolina čije karakteristike možete pronaći u kategoriji linije proizvoda.
Više o njemačkom proizvođaču Eurotramp pronađite ovdje ili na službenoj stranici proizvođača https://www.eurotramp.com/hr-en/.

 

Send this to a friend