Oprema za uređenje Stilum

Oprema za uređenje Stilum

Oprema za dječja igrališta, outdoor fitness, urbani namještaj – njemački proizvođač Stilum

Njemački proizvođač Stilum (http://www.stilum.de) specijaliziran je u razvoju i proizvodnji kompletnog asortimana za uređenje javnih površina koji uključuje opremu za dječja igrališta, sprave za outdoor fitness i vanjsko vježbanje, gumene podloge te urbani namještaj za rezidencijalne objekte. Osnovno obilježje svih proizvoda je profinjeni i naglašeni dizajn te njemačka kvaliteta izrade.

Sa sjedištem u njemačkome gradu Kleinmaischeidu, kompanija Stilum svojom poslovnom filozofijom nastoji kreirati urbane elemente koji inspiriraju, odišu kreativnošću i veseljem, a svojim korištenjem postižu pozitivne učinke na djecu, društvo i zajednicu u cjelini.

Stilum je sinonim za opremu vrhunskog dizajna. Atraktivan izgled svih proizvoda, kreativni i netradicionalni oblici, minimalizam i jednostavnost u strukturi igraćih i urbanih elemenata ono je po čemu se Stilumovi proizvodi već na prvi pogled izdvajaju od klasičnih proizvoda na tržištu.

Svojim profinjenim dizajnom i funkcionalnošću, oprema Stilum skladno će upotpuniti različite tipove lokacija, od onih urbanih, gradskih sredina do prirodnih, šumskih površina.

BROŠURA Stilum oprema za uređenje


Asortiman opreme :

Materijali :

  • Robustan i prirodno otporan na habanje i propadanje – KAUČUK

Odmah ga osjetite pod rukama – kaučuk je materijal izrazito ugodan na dodir. Kaučuk stvara osjećaj elastičnosti. Posebice je pogodan u ljetne i zimske dane jer se ne zagrijava lako, ali niti ne hladi. Proizvodi od kaučuka smanjuju rizik od ozljeda. Nisu podložni lomljenju, ublažavaju posljedice padova ili udaraca, nisu podložni smrzavanju te se ne skližu čak ni kada su mokri. Stilum koristi kaučuk na svim dijelovima elemenata koji zahtijevaju veću razinu udobnosti kao što su sjedalice, rukohvati i podloge površina.

  • Čvrsta baza za bezvremenski, funkcionalni dizajn – NEHRĐAJUĆI ČELIK

U svijetu poznat kao materijal u izgradnji čvrstih konstrukcija, čelik i nehrđajući čelik danas su nezamjenjivi te traženi i potrebni u svim, dizajnu orijentiranim, područjima svakodnevnog života. Čelik je superioran u odnosu na sve ostale građevne materijale zbog kombinacije svojstava koja nudi : visoka tlačna, vlačna i prijelomna čvrstoća, a ipak se može oblikovati u svaki željeni, zamislivi oblik. Čelik je veoma zahvalan materijal, čvrst i otporan na sve vremenske uvjete, trošenje i vandalizam. Stilumov čelik jamči trajnu sigurnost kao i potpunu mogućnost recikliranja po isteku uporabnog vijeka proizvoda.

Outdoor Power bench detail

Save

Send this to a friend