Urbani namještaj Quader

Quader

Urbani namještaj Quader

QuaderModerna urbana infrastuktura

Urbani elementi ne moraju uvijek biti prosječni i neprimjetni. Zanimljiv dizajn privlači pažnju, a time ujedno   potiče na upotrebu. Na ovoj ideji nastao je –
QUADER – Sigurna investicija

Quader je novi brand urbane opreme na domaćemu tržištu, razvijen od strane iskusnih stručnjaka i profesionalaca. U potpunosti hrvatski brand, utemeljen je na konceptu spoja ekološke osviještenosti i funkcionalnosti upotrebe. Kreiranjem raznovrsnih urbanih elemenata obilježenih inovativnošću, modernim dizajnom i optimalnom kvalitetom, Quader predstavlja novitet u segmentu urbanoga namještaja na tržištu.

Zašto odabrati Quader?

Ako želite razbiti monotonost urbanog prostora, učiniti ga atraktivnijim i uređenijim, urediti javne površine cjelovito i u skladu sa svjetskim standardima ubanističkoga opremanja, te ste svjesni važnosti urbane opreme u naseljenim područjima, tada ste na pravome mjestu.

Upečatljiv vizualni identitet, estetika i zanimljiv dizajn – Quader zaokuplja pažnju prolaznika, potiče na upotrebu te podiže imidž prostora u kojemu se nalazi!

Ono po čemu se Quader želi istaknuti na tržištu i biti prepoznatljiv, modernistička je arhitektura praćena čistim, ravnim linijama koje tvore pravilne geometrijske oblike protkane unutar svih proizvoda ovoga branda. Osim inovativnoga dizajna, svojim klijentima želimo pružiti jednostavnu i laku upotrebu proizvoda koji, pored velikih, urbanih prostora, mogu upotpuniti i manje, ruralne sredine.
Linije proizvoda koje nose oznaku Quader čine raznovrsni oblici urbanoga namještaja kao što su koševi za otpad, stalci za bicikle, urbane klupe isl. Svaki proizvod pažljivo se osmišljava kako bi bio maksimalno učinkovit, a k tome i prilagođen različitim potrebama korisnika i namjenama upotrebe. U okviru svake pojedine grupe proizvoda, razvijaju se različite linije koje su namijenjene specifičnim skupinama korisnika te su svojim karakteristikama adekvatno prilagođene ambijentu u kojemu se nalaze.
Karakteristike poput dizajna ili dimenzija određuju prikladnost proizvoda na određenome urbanome području. Svi urbani elementi prvenstveno su namijenjeni vanjskim sredinama, no poneki će se ipak dobro uklopiti i u zatvorene javne prostore, poput trgovačkih centara ili hotelskih kompleksa.

Jamstvo na sve urbane elemente marke Quader je 2 godine.

{unitegallery urbani_namjestaj_quader catid=175}

Save

Send this to a friend