Zidovi za penjanje – novo u ponudi!

Zidovi za penjanje Maillith

Zidovi za penjanje – novo u ponudi!

a. Osim što pružaju zabavno iskustvo, povoljno djeluju na razvoj snage, fleksibilnosti i koordinacije kod djece. Njemački proizvođač, kompanija Maillith (http://maillith.de), već duže od 40 godina prisutna je na svjetskom tržištu u segmentu dječje i sportske urbane opreme. Zidovi za penjanje, stolovi za stolni tenis, zidovi za tenis samo su neki od asortimana tvrtke. Svim proizvodima zajednička je jedna stvar – polimerni beton– materijal koji se koristi u proizvodnji. U odnosu na klasični beton, polimerni beton sastoji se od mineralnih agregata zbog čega je iznimno dugotrajan, čvrst i izdržljiv materijal, poželjan u izgradnji objekata za vanjsku primjenu.

Zidovi za penjanje, njemačke kompanije Maillith, izrađuju se od polimernog betona zbog čega traju godinama, čvrsti su, otporni na smrzavanje i ostale atmosferske uvjete te ne podliježu pukotinama i rascjepima. Upravo je kvaliteta proizvodnje jamstvo sigurnosti i bezbrižnog penjanja za djecu i mlade.

Karakteristike Maillith zidova za penjanje

  • polimerni beton i galvanizirani čelik – materijali izrade
  • otpornost na UV zračenje, smrzavanje, habanje i trošenje
  • standard sigurnosti DIN EN 1176
  • GS certifikat tehničke sigurnosti
  • ekološka odgovornost – mogućnost recikliranja svih dijelova opreme
  • 10 godina jamstvo

Brošura MAILLITH Zidovi za penjanje

Više o njemačkom proizvođaču Maillith kao i asortimanu zidova za penjanje dostupno na http://maillith.de/index.php?page=bouldering-wall
Ponudu i/ili informacije zatražite na info@abraxas.hr

Send this to a friend