Sportske gumene podloge

Gumene podloge za sportske namjene

Sportske gumene podloge

Sportec je brand njemačke tvrtke Kraiburg koji obuhvaća gumene podloge i gumene ploče specijalizirane za sportske namjene. Podloge i ploče mogu se koristiti kako za indoor, tako i za outdoor sportske prostore.
Svojim karakteristima i prednostima, pogodne su i za korištenje u komercijalne svrhe, kao podloge u uredskim prostorima, rehabilitacijskim centrima i raznim drugim nesportskim ustanovama koje iskazuju potrebu za kvalitetnom i udobnom podlogom za hodanje.
Sportec gumene ploče i podloge izrađuju se od 100 % reciklirane gume te se sastoje od finozrnatog, bojanog EPDM granulata koji im daje živopisan izgled i privlačnost. Vrlo su elastične te su idealne i kao podloge ispod umjetne trave i staza za trčanje. Odlikuju se visokom razinom apsorpcije udaraca i buke, izrazito su čvrste, izdržljive i dugotrajne te otporne na intenzivno korištenje. Gumene podloge Sportec posjeduju certifikat zaštite od vatre (EN13501-1). Vodonepropusne su te se lako čiste.
Modeli gumenih podloga i ploča
Njemački proizvođač Kraiburg nudi više tipova raznolikih gumenih podloga i ploča Sportec. Ovisno o namjeni i traženim karakteristikama, unutar asortimana s lakoćom ćete pronaći podloge koje odgovaraju upravo vašim potrebama. Svaki model dolazi u više dimenzija (širina, debljina) te više boja. Podloge se isporučuju u obliku rola i montiraju se na površinu ljepljenjem.
Prednosti Sportec gumene podloge
  • elastičnost, vodonepropusnost, dugotrajnost
  • zaštita od vatre (EN13501-1)
  • visoka apsorpcija buke i udaraca
  • pogodna i za višenamjenske sportske objekte
  • izvrsna odskočna svojstva
  • jednostavno održavanje i čišćenje
  • atraktivan izgled uz visoku kvalitetu materijala
Više o sportskim, gumenim podlogama Sportec pročitajte ovdje ili pogledajte direktno na stranici proizvođača.
Send this to a friend