Novosti iz Corocorda

Triple Butterfly

Novosti iz Corocorda

Corocordove mrežne konstrukcije za penjanje više od 45 godina sinonim su za inovativnost i vizionarstvo u svijetu dječjih igrališta. Od prvog patenta, 11 m visoke ‘Spacenet’ mreže pa do danas, Corocord ne prestaje iznova podsjećati kolika je važnost i bogatstvo dječje igra – ona ne poznaje granice ni mogućnosti, a jednako tako ne poznaju ih ni najnovije Corocordove mreže koje se ističu svojim maštovitim oblicima, predimenzioniranošću, složenom strukturom koja daje bezbroj mogućnosti za višestruku igru i tjelesnu aktivnost kao i futurističkim dizajnom koji zadovoljava i najzahtjevnije krajobrazne projekte. Pored toga, Corocord ističe svoju želju i spremnost za rad na jedinstvenim idejama i projektima diljem svijeta jer upravo su unikatnost i različitost ono što Corocord najbolje opisuje.

Neke od Corocordovih mrežnih konstrukcija djeluju poput kompletnog, gotovog krajobraznog projekta jer osim visoke igraće vrijednosti i funkcionalnosti koju pružaju djeci, stvaraju neprikosnoven doživljaj krajolika i daju izričaj okolini u kojoj se nalaze.

Najnoviji proizvodi njemačkog pionira upotpunjeni su i dodatnim elementima koji, pored penjanja i spuštanja, omogućuju dodatne sadržaje i aktivnosti te povećavaju funkcionalnu vrijednost mreža, kao što su tobogani, platforme koje se rotiraju, ljuljačke…

Prelistajte – COCOCORD Katalog 2021

 

Send this to a friend