Nova domaća urbana oprema – Quader

Quader

Nova domaća urbana oprema – Quader

Quader logo

U ponudu svojih programa, uvrstili smo i najnoviju liniju urbanoga namještaja, 100% domaće proizvodnje, naziva Quader.

Naziv ove urbane opreme asocira na njezinu osnovnu upečatljivost – kvadratne oblike praćene čistim, ravnim linijama i pravilnom geometrijskom strukturom.

Vizualni identitet linija proizvoda komunicira samu ideju na kojoj je ovaj brand i utemeljen, a to je spoj uočljivog modernog dizajna i izražene funkcionalnosti. Vanjski prostori, poput gradskih trgova, parkova, trgovačkih objekata i ostalih javnih sredina, područja su u kojima prosječna osoba dnevno provede većinu svoga vremena, bilo pasivno ili aktivno. Javne prostore potrebno je stoga njegovati i održavati, ne samo kako bi se ispunila njihova forma i funkcija, već i kako bi neprestano dostizali nove razine pojavnosti i ljepote ambijenta.

Ljudi se žele i trebaju osjećati ugodno u vanjskim sredinama u kojima provode najveći dio dana. Urbani elementi bitan su čimbenik gradskoga uređenja jer oživljavaju javne prostore te su pokazatelji kulture življenja i gradskoga duha.

Kako bi javni prostori zaživjeli u svojoj punini te obogatili vlastiti vizualni identitet, potrebno je malo više od same funkcionalnosti i kvalitete. Potrebna je moderna arhitektura koja je oku ugodna, upotpunjuje ambijent u kojemu se nalazi, čini ga atraktivnijim i čistim te svojim vizualom istovremeno potiče korisnike na upotrebu.

Na ovim idejama, kreiraju se linije proizvoda marke Quader. Svaki model proizvoda, različitih dimenzija i karakteristika, namijenjen je određenomu ambijentu i svrsi. U ponudi artikala, trenutno se nalaze koševi za otpatke u nekoliko modela, stalci za bicikle te urbane klupe. Uskoro možete očekivati i ostale urbane elemente marke Quader o kojima ćemo vas pravovremeno izvijestiti.

Urbanizam je područje bez granica, a potrebe za uređivanjem javnih površina konstantno su prisutne te, u skladu s europskim trendovima, nalažu kontinuirana ulaganja u javne sredine. Sukladno istome, i brand Quader nastavlja razvijati razne druge urbane elemente koji će svojim obilježjima i konceptualnim idejama, nastojati ispunjavati sve zadane, moderne zahtjeve urbanističkoga uređenja.

Send this to a friend