Interaktivna dječja igrala

Interaktivna dječja igrala

ProtectoNetic je odgovor na trenutnu situaciju u svijetu. Jedan od načina da usporimo širenje Covid-19 jest da peremo ruke i educiramo ljude zašto je to tako važno. ProtectoNetic je prvi svjetski interaktivni audio stup za dezinfekciju s kinetičkim napajanjem. Potpuno je handsfree i dizajniran za javni prostor a idealno se uklapa u prostore dječjih igrališta. Jednom kad se Covid-19 eliminira, ProtectoNetic se može jednostavno transformirati u zabavni interaktivni stup,AudioNetic! Više detalja pogledajte u videu ProtectoNetic.

Playnetic (www.playnetic.nl) nizozemska je kompanija specijalizirana u proizvodnji interaktivnih dječjih sprava. U odnosu na tradicionalna dječja igrala, interaktivne sprave na igralište donose audio doživljaje stimulirajući dječja osjetila te potičući dječju maštu. Glazbene melodije, mirisi, povezivanje skakanja i glazbe ili pak komuniciranje preko odašiljača zvuka… samo su neke od mogućih aktivnosti koje obuhvaćaju Playnetic igrala.


Sasvim novim oblik dječjih sprava, prikladan za današnje, urbane sredine te novije trendove djece i mladih, baziran je na elektroničkim komponentama koje otpuštaju glazbu, mirise i slične pojave prilikom korištenja igrala. Da nije riječ samo o zabavi, već o motiviranju djece na igru dokazuje činjenica da djeca moraju izvoditi određene aktivnosti kako bi potaknula rad igrala, a pritome ujedno sami osmišljavaju razne načine igre.

Ukupno 10 različitih zabavno – interaktivnih sprava dostupno je u Playneticu. Kako izgledaju te na koji način funkcioniraju doznajte u PLAYNETIC BROŠURI!

SaveSaveSave

Send this to a friend