Gumene igračke za dječje igralište – novo

3D gumene životinje za dječje igralište

Gumene igračke za dječje igralište – novo

3D gumene životinje za dječje igralište

Predstavljamo Vam novost u našem prodajnom asortimanu – gumene trodimenzionalne igračke, raznih oblika životinja, češkog proizvođača 3D PROGRAM s.r.o.  Cjelokupna proizvodnja smještena je u Češkoj, a kompanija svoje gumene proizvode za dječja igrališta distribuira po čitavome svijetu, putem mreže distributera. Među raznim oblicima gumenih figura pronaći ćete više od 30 oblika različitih životinja (pas, mačka, vuk, pčela, zec, tigar itd.) te ostale gumene dodatke prikladne za dječje igralište, poput gumenih brežuljaka, gumenih gljiva ili pak gumenih pješčanika.

Svi proizvodi češke kompanije udovoljavaju europskome standardu dječje sigurnosti EN1176. U proizvodnji gumenih igračaka koriste se otporni i čvrsti materijali kao što su fiberglas te bojani gumeni granulat. Fini gumeni granulat u raznim kombinacijama boja omogućava kreiranje oblika atraktivnoga dizajna i maštovita izgleda. Jamstvo na sve oblike gumenih životinja iznosi 24 mjeseca što je više nego dovoljno da se uvjerite u postojanost igračaka u svim vremenskim uvjetima.

Gumene životinje možete korisititi kao suportere odnosno prateće elemente na dječjemu igralištu ili ih pak možete koristiti kao samostalne figure te uz pomoć njih kreirati zanimljiv, životinjski park. Idealne su za projekte tematskih dječjih igrališta jer na kreativan i jedinstven način ispunjavaju dječje igralište. 3D gumene životinje s lakoćom ćete montirati na različite tipove površina (beton, trava, gumena podloga), a dobro će se uklopiti i na različitim lokacijama kao što su dječja igrališta, javni parkovi, trgovački centri, gradski trgovi isl.

Pročitajte više o gumenim igračkama 3D PROGRAM ili zatražite ponudu.

Send this to a friend