Lijevana guma za dječja igrališta

Lijevana guma za dječja igrališta

flexotop picFlexotop je brand danskoga proizvođača Kompan, koji obuhvaća podloge od lijevane gume, namijenjene za dječja igrališta. Posebnost lijevane gume Flexotop je mogućnost kreiranja umjetničkih, kreativnih podloga s mnoštvom boja, oblika, tematskih likova pa čak i 3D grafika.
Podloga od lijevane gume Flexotop izrađuje se od iznimno kvalitetnih materijala (EPDM, SBR) i vezivnih sredstava. Kao podloga, veoma je zahvalna jer odolijeva različitim klimatskim uvjetima, jednostavno se održava i atraktivnog je izgleda. Materijali izrade su čisti i reducirani od prašine te ne sadrže nikakve kontaminirane tvari koje bi bile potencijalno štetne za ljude ili okoliš.
Posebnost Flexotop lijevane gume je u mogućnosti pretvaranja igrališta u kreativno, umjetničko djelo obilježeno željenim bojama, oblicima i likovima koji time tvore zaokruženu, tematsku cjelinu dječjeg igrališta. Osam različitih mješavina boja te više od 150 raznovrsnih grafika i likova, među kojima su i 3D grafike, učinit će od igrališta pravo likovno djelo ispunjeno maštom i dječjim oduševljenjem. Među brojnim likovima koji se mogu nalaziti na Flexotop lijevanoj podlozi su i likovi iz Andersenovih bajki koji će tematska dječja igrališta Hans Christian Andersen oživjeti još i više te im dati potpunu, tematsku cjelinu.
Karakteristike Flexotop lijevane gume:
  • visoko kvalitetni materijali (EPDM, SBR, vezivna sredstva)
  • adekvatna montaža i u klimatski oštrim uvjetima
  • čvrsta podloga, udobna za hodanje, pogodna i za osobe s poteškoćama
  • visoka apsorpcija udaraca, brzo sušenje, jednostavno održavanje
  • brojne tematske grafike i 3D oblici za kreiranje kreativnoga, umjetničkog parka
Send this to a friend