Tvrtka Abraxas d.o.o., osnovana 2011. godine u Zagrebu, specijalizirana je za usluge planiranja, izvođenja, opremanja i održavanja javnih površina različitih namjena. Primarni fokus našeg poslovanja je uređenje i opremanje dječjih igrališta te sportsko-rekreativnih površina i to opremom vodećih europskih proizvođača koje ovlašteno zastupamo u Hrvatskoj i regiji. Prelistajte brošuru naših core brandova - SIBRA BRAND AWARENESS BROŠURA.

Ponuda tvrtke uključuje :

  • OPREMA ZA DJEČJA IGRALIŠTA
         - danski proizvođač Kompan
         - mrežne konstrukcije : njemački proizvođač Corocord
         - njemački proizvođač Stilum
         - javni, ugradbeni trampolini : njemački proizvođač Eurotramp
         - interaktivne dječje sprave : nizozemski proizvođač Playnetic

 
  • OPREMA ZA SPORTSKE NAMJENE

         - outdoor fitness oprema : britanski proizvođač The Great Outdoor Gym Company        
         - street workout oprema za vanjsko vježbanje : češki proizvođač Revolution 13
         - outdoor fitness oprema : njemački proizvođač Stilum
         - outdoor fitness oprema : danski proizvođač Kompan

  • DODATNA OPREMA ZA DJEČJA IGRALIŠTA  
          - gumene životinje za dječja igrališta : češki proizvođač 3D PROGRAM
          - zidovi za penjanje : njemački proizvođač Maillith

  • PODLOGE

         - gumene podloge za dječja igrališta i sportske namjene : njemački proizvođač Kraiburg Relastec
        


Zahvaljujući kontinuiranome trudu i ulaganjima u sve segmente poslovanja kao i filozofiji kompanije utemeljenoj na održivome razvoju, tvrtka Abraxas d.o.o. sedmu se godinu zaredom nalazi u kategoriji najuspješnijih malih tvrtki u Republici Hrvatskoj sa izglednim potencijalima daljnjeg rasta te  kontinuiranih budućih investicija u širenje i razvoj poslovnih procesa. Kao takvi, prepoznati smo na tržištu te smo nositelj AAA certifikata bonitetne izvrsnosti, što nas čini poželjnom tvrtkom-partnerom te potvrđuje naš kredibilitet i transparentnost.

Sibra?

Sibra je brand razvijen unutar kompanije s ciljem pružanja cjelovitih i funkcionalnih rješenja u području opreme za profesionalno i cjelovito uređenje dječjih igrališta te sportsko-rekreativnih objekata. Osim opreme za uređenje, Sibra nudi i savjetovanje, planiranje i izradu idejnih rješenja za potrebe projekta. O brandu Sibra pogledajte u video prilogu.

Misija

Naša je misija zastupanje vodećih europskih proizvođača u segmentu uređenja vanjskih javnih prostora i distribucija njihovih proizvoda na području RH i regije te proizvodnja urbane opreme prilagođene specifičnim potrebama tržišta.
Dodatnu vrijednost navedenim programima dajemo kroz stručne usluge izrade idejnih rješenja, planiranja, savjetovanja, projektiranja, izvođenja i održavanja.
Proizvodi kojima se, komunicirajući javnim prostorima, svakodnevno srećemo ili služimo – dječja igrališta, podloge od umjetne trave ili gume, parkovne klupe i kante, stalci za bicikle, rasvjetna tijela… – čine osnovu naše prodajne, proizvodne i uslužne ponude.

Vizija

Vizija koja nas pri poslovanju svakodnevno i iznova nadahnjuje je visokomotivirajuća, a pri ispunjavanju obveze kontinuiranog ra­zvoja rukovodimo se, uz opća poslovna, specifičnim načelima:
  • Individualizirani pristup klijentima i projektima
  • Izrada potpunih rješenja
  • Izvrsnost usluga
Ustrajanje na potpunom ispunjenju zadanih ciljeva nameće nam obvezu poštivanja zacrtanih kriterija, a istovremeno nam daje poseban kredibilitet i poticaj za daljnje usavršavanje i napredovanje.
SaveSaveSaveSaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter i primajte najnovije obavijesti o novitetima i akcijama proizvoda.