Eurotramp

Eurotramp Trampoline – Kurt Hack GmbH

Kurt Hack GmbH njemačka je tvrtka koju su 1960. godine u Goppingenu, Njemačkoj osnovali Kurt i Rose Hack. Osnovni brand tvrtke su Eurotramp trampolini koji su danas prepoznatljivi svuda u svijetu zahvaljujući svojoj kvaliteti, profesionalnoj izradi kao i dugogodišnjoj tradiciji proizvodnje.

Već više od 50 godina, trampolini Eurotramp predstavljaju sinonim za vrhunsku kvalitetu te su omiljeni izbor većine sportaša i trenera diljemsvijeta. Eurotramp je danas pozicioniran kao najpoznatniji svjetski proizvođač trampolina u premijum kategoriji. Tvrtka proizvodi široki asortiman trampolina pa se temeljem toga ponuda proizvoda dijeli na profesionalnu i rekreativnu. Profesionalni trampolini Eurotramp namijenjeni su sportašima i sportskim centrima, a u svijetu čine omiljenu sportsku opremu na brojnim natjecanjima, prvenstvima i Olimpijskim igrama. Eurotramp trampolini korisiti će se na Olimpijskim igrama 2016. godine u Rio De Janeiru kao i na Europskome prvenstvu 2016. godine u španjolskome Valladolidu.

Neke od značajnijih sportskih manifestacija na kojima se koristila Eurotramp profesionalna oprema su:

 

  • Svjetsko prvenstvo 2015.godine, Odense, Danska
  • Svjetski kup 2015. godine, Valladolid, Španjolska
  • Svjetski kup 2015. godine, Sankt Petersburg, Rusija
  • Olimpijske igre 2008. godine, Beijing (Peking), Kina
  • Olimpijske igre 2004. godine, Atena, Grčka
  • Olimpijske igre 2000. godine, Sydney, Australija
  • Svjetsko natjecanje u skakanju na trampolinima 1972. godine, Varna, Bugarska
  • Olimpijske igre mladih 1972. godine, Singapur

Eurotramp sportski trampolini

Cjelokupna proizvodnja trampolina podliježe normama kvalitete ISO 9001:2008. Trampolini Eurotramp predstavljaju stopostotni njemački proizvod i u skladu s time odlikuju se vrhunskom kvalitetom što i potvrđuje njihova upotreba na prestižnim, svjetskim prvenstvima. Eurotramp koristi visoko kvalitetne materijale u proizvodnji. Koristi se čelik vrhunske kvalitete te najnovije tehnike zavarivanja. Cjelokupna proizvodnja odvija se u tvornici u Willheimu / Tecku (Njemačka).

Osim profesionalnih, sportskih trampolina, tvrtka proizvodi i dječje trampoline namijenjene dječjim igralištima, parkovima, vrtićima isl. Dječji trampolini dolaze u dvije osnovne linije; Playground i Kindergarten. Osim navedenoga, Eurotramp nudi i mogućnost specijalizirane kustomizacije ; proizvodnja individualiziranih trampolina za sve namjene i potrebe, prema klijentovim specifičnim zahtjevima. Danas Eurotramp izvozi svoje proizvode u 75 zemamlja svijeta, na 5 kontinenata.
U našoj ponudi, pronaći ćete dvije osnovne linije Kids Tramp dječjih trampolina čije karakteristike možete pronaći u kategoriji linije proizvoda.
Više o njemačkom proizvođaču Eurotramp pronađite ovdje ili na službenoj stranici proizvođača https://www.eurotramp.com/hr-en/.

 

 

 

Trampolini njemačke kompanije Eurotramp službena su oprema za gotovo sva europska natjecanja, svjetske kupove, nacionalna i internacionalna prvenstva te Olimpijske igre.

Povijest kompanije

Kompanija Eurotramp Trampoline – Kurt Hack GmbH osnovana je 1960.godine u njemačkom gradu Göppingen, kao mali obiteljski obrt i to s ciljem konstruiranja najboljih i najkvalitetnijih trampolina na svjetskom tržištu. Prvi rezultati uskoro su stigli – 1972.godine Eurotramp, sada kao srednje velika kompanija, po prvi put je osigurala opremu za Trampolining World Championships. Priča se nastavlja do današnjih dana pa je tako, primjerice, Eurotramp bio i službeni dobavljač opreme za European Trampolining Championships u mjestu Varna, Bugarska, kao i za Olympic Youth Games u Singaporu.

Od 1977. godine pa nadalje, Eurotramp osigurava opremu za gotovo sva europska natjecanja, svetske kupove te nacionalna i internacionalna prvenstva. Vrhunac tvrtka doseže 2000.godine službenim opremanjem Olimpijskih igara u Sydney-u, kada su ponovili uspjeh sa Olimpijade u Ateni 2004.god. i Pekinga 2008.god.

Iskustvo, tehnologija i inovativnost

Svaki pojedini Eurotramp proizvod kombinira destljeća iskustva u proizvodnji s najmodernijom tehnologijom i inovativnim idejama. Umjesto da se uzdaju u staru slavu i prošle vrijednosti, Eurotramp tehnolozi svakodnevno razvijaju nove ideje i mogućnosti kako bi kontinuirano povećavali kvalitetu proizvoda.

Upotrebom najkvalitetnijih i inovativnih materijala i tehnoloških procesa omogućilo je, primjerice, proizvodnju puno lakših trampolina, bez gubitka njihove stabilnosti. Takav rezultat omogućava lakše manipuliranje njima, osobito trenerima i sportašima.

Savršeni balans snage i mogućnosti kontrole

Svi proizvodi su oblikovani u skladu s dugogodišnjim iskustvom i pomnim usklađivanjem svih komponenti na zadovoljstvo korisnika. Navedeno omogućava savršeni omjer snage i mogućnosti kontrole kod korištenja Eurotramp opreme.

Prvi izbor u korištenju trampolina kao sportskog rekvizita

U više od zadnjih 50 godina, Eurotramp oprema je najcjenjenija u segmentu trampolina i to od strane većine trenera i atletičara diljem svijeta. Iz tog razloga Eurotramp je najuspješniji dobavljač profesionalnih trampolina već desetljećima. Bezbrojni organizatori različitih natjecanja – svjetskih kupova, europskih i svjetskih prvenstava, nacionalnih i internacionalnih prvenstava pa čak i Olimpijskih igara – poklonili su povjerenje dokazanoj kvaliteti Eurotramp prizvoda.

Kvaliteta “Made in Germany”,100%

“Proizvedeno u Njemačkoj” sinonim je za prvoklasnu kvalitetu, najviše standarde i odgovarajuće uvjete rada. Svi artikli proizvode se u tzv. “Trampoline City”, tvornici u regiji Baden Wuerttemberg. U cilju osiguravanja najviše kvalitete svih komponenti, kao i visoke sigurnosti i pouzdanosti, u proizvodnji se koriste isključivo materijali i sirovine najviše kvalitete. Kao rezultat, troškovi održavanja i popravaka su svedeni na minimum tako da vrijednost finalnog proizvoda ostaje na visokoj razini godinama.

Odlična logistika širom svijeta

Visoko kvalitetni proizvodi zahtijevaju brzu, pouzdanu i fleksibilnu logistiku. Kao klijent Eurotrampa, dobiti ćete traženi proizvod uvijek, svuda i u najkraćem mogućem roku. Rezervni dijelovi uobičajeno se isporučuju istoga dana kada se primi narudžba, a serijski proizvodi u roku od 7 do 14 dana.

Održivost, u svakom smislu

Kvaliteta koja pripada budućnosti i izvrsna logistika, ipak, nisu dovoljni. Počevši od razvoja proizvoda i proizvodnih procesa, kompanija osobito vodi brigu o održivom razvoju. Sva upotrebljena sredstva i proizvodni procesi striktno su usklađeni s internacionalnim zahtjevima u pogledu očuvanja okoliša. Čak i struja koju tvrtka koristi za proizvodnju i razvoj dobija se iz obnovljivih i održivih izvora energije (više na www.naturstrom.de)

Send this to a friend