TGO

The Great Outdoor Gym Company Ltd.

The Great Outdoor Gym Company pionir je u proizvodnji sprava namijenjenih vanjskome vježbanju za različite ciljne skupine, koje su tako postale pravi hit ne samo u Velikoj Britaniji, već i širom svijeta. Ova britanska tvrtka osnovana je 2007. godine kao obiteljski biznis te je ubrzo prerasla u vrlo popularnu, veliku korporaciju poznatu diljem svijeta. Sportske sprave koje TGO proizvodi u potpunosti su britanski proizvod te je cjelokupna proizvodnja smještena upravo u Velikoj Britaniji. Samim time, odlikuju se kvalitetom, sigurnošću, modernim dizajnom kao i brojnim standardima kvalitete i sigurnosti. Cjelokupna proizvodnja usklađena je s normom ISO 9001.
TGO Outdoor fitness opremaTGO Outdoor fitness oprema

Svojom filozofijom poslovanja, Tgo nastoji javne površine, poput parkova i vanjskih igrališta, pretvoriti u prostore zdravog življenja namijenjenih čitavoj zajednici s ciljem poboljšanja zdravlja i motom “bolje prevenirati, nego liječiti.” Prvotni i glavni cilj kompanije od osnutka pa sve do danas ostao je isti, a to je dizajniranje sprava za vanjsko vježbanje koje se odlikuju time što uključuju čitavu zajednicu; kako aktivne sportaše tako i one koji nemaju naviku vježbanja, ali također i osobe koje su ograničene zdravstvenim problemima ili su nepokretne. Jednako tako, TGO je usmjeren na dizajniranje sprava koje se temelje na načelu “zelenih” projekata time što nisu štetne ni za ljude ni za okoliš, a ujedno svojom zelenom bojom asociraju na filozofiju same tvrtke.

Certifikat sigurnosti vanjskog vježbanja PAS888

U suradnji sa BSI (Britanski institut za standarde), TGO je kreirao PAS 888 prvi certifikat sigurnosti vanjskoga vježbanja. Ovo je ujedno prvi certifikat koji se odnosi na sigurnost vanjskoga vježbanja. Slijedom toga, TGO se nameće kao proizvođač koji može, a i zna kako i na koji način kreirati i razviti kvalitetne sportske sprave, namijenjene ljudima različitih godina i sposobnosti, koje će im omogućiti sigurno vježbanje bez nadzora, kvalitetan trening te izazvati zadovoljstvo korištenja.

U proizvodnji opreme koristi se isključivo čelik. Sportske sprave pritome su otporne na sve vremenske uvjete, ne podliježu UV zračenju, ogrebotinama kao ni dodiru sa morskom vodom. Kvalitetu i profesionalnost kompanije prepoznali su i brojni partneri poput Adidasa, Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, Britanski odsjek za edukaciju, ESPO Framework, Camden NHS kao i više od stotinu britanskih komora.

 

Kompanija nudi 10 različitih sportskih paketa, ovisno o dobnoj skupini i namjeni korištenja. U ovim paketima, svaki tip korisnika s lakoćom će pronaći odgovarajuću opremu za sebe. Paketi su namijenjeni kako djeci, tako i seniorima odnosno ljudima starijih dobi. Svaka sprava unutar paketa dizajnirana je i proizvedena pažljivo i pomno uzevši u obzir karakteristike i mogućnosti različitih grupa korisnika, kako bi vanjsko vjebanje bilo maksimalno sigurno i učinkovito.

Kompanija je usvojila najbolje prakse od IFI (Inclusive Fitness Initiative) kako bi omogućila vježbanje i ljudima s poteškoćama ili posebnim potrebama. Upravo zbog svog holističkog pristupa koji je orijentiran na dobrobit šire zajednice, TGO je u svijetu diferenciran kao vrhunski proizvođač nove generacije outdoor fitness opreme. Bilo da želite sigurnost na prvome mjestu ili ste ekološki osviješteni, Tgo je jedini izbor koji nudi optimalnu vrijednost. Ekološku osviještenost kompanije, potvrđuje i pozitivna suradnja s NHS Forest kojom TGO, za svaku prodanu spravu, zasadi po jedno drvo, kao dio programa NHS Forest. Briga i promišljanje o okolišu unutar kompanije, iznjedrila je i novu liniju revolucionarnih sportskih sprava “Green Energy” koje ljudsku energiju oslobođenu vježbanjem pretvaraju u iskoristivi elektricitet za napajanje uređaja (mobitela, auta, zgrada!). Više o ovom hit izumu pogledajte ovdje.

Ključne značajke TGO

  • KVALITETA
  • SIGURNOST
  • OUTDOOR FITNESS
  • GARANCIJE I JAMSTVA
  • ”ZELENO” RAZMIŠLJANJE
  • UKLJUČENOST ŠIRE ZAJEDNICE

Više informacija o TGO, pronaći ćete klikom na sljedeći link ili na stranici proizvođača www.tgogc.com.

 

 

 

The Great Outdoor Gym Company je renomirana tvrtka iz Velike Britanije koja dizajnira i proizvodi vrhunsku, savršeno prilagodljivu, opremu za fitness na otvorenim prostorima.

TGO svoje sprave dizajnira i proizvodi isključivo u vlastitoj tvornici u Velikoj Britaniji. Tvornica zadovoljava sve međunarodno priznate standarde uključujući ISO 9001 normu.Sprave koje proizvode su generacija budućnosti, savršeno prilagodljive bilo kojem okolišu, raznolikim potrebama i s linijama prilagođenim za sve dobne skupine korisnika.

Za sve ljude svjesne važnosti održavanja zdravlja kretanjem i vježbanjem na otvorenom, sigurnosti i očuvanja prirode, TGO je najbolji izbor. Tvrtka je sponzor najnovije BSI studije o fitnesu na otvorenom, koja je objavljena krajem 2013. godine, a koja znanstveno potkrijepljenim činjenicama dodatno osvještava o potrebi za vježbanjem na otvorenom.

TGO je svoje proizvode prilagodio i osobama s poteškoćama u kretanju posebnim pristupom za kolica na pojedinim spravama. Tim vrhunskih svjetskih stručnjaka kontinuirano razvija sprave i posebne linije na način da ih mogu koristiti doslovno sve dobne skupine ali i svi tipovi korisnika – od onih koji se vrlo malo kreću do aktivnih sportaša.

Standardi sigurnosti

EN1176 – Europski standard za sigurnost opreme igrališta

PAS 888:2013 – Međunarodni standard za sigurnost vanjskoga vježbanja

Kvaliteta

Tvornica se nalazi u Velikoj Britaniji i podliježe vrlo striktnim proizvodnim i konstrukcijskim kontrolama. Sprave dizajniraju vrhunski stručnjaci, a proizvode se od najboljih materijala dostupnih na tržištu. Kompanija u cjelini, kao i proizvodni pogoni, udovoljava standardima ISO 9001 norme.

Svaki pojedini proizvod se prije puštanja na tržište testira 3 puta, a kompanija čuva foto dokumentaciju testiranja svake pojedine sprave.

Fitness

TGO kontinuirano, a osobito prilikom kreiranja novih proizvoda ili linija, surađuje s najboljim svjetskim fitnes stručnjacima kako bi proizveli vrhunske sprave na kojima će korisnici moći vježbati kvalitetno i ispravno, bez opasnosti od ozljeđivanja.

Raznolikost

Pomno se radi na svakom detalju sprava kako bi one odgovarale svim skupinama korisnika. Također, TGO outdoor fitness, kroz različite linije proizvoda, osigurava raznolikost sprava : za lagano, srednje teško i teško vježbanje, kako bi svatko mogao pronaći odgovarajuće sprave za sebe.

Jamstva

Za svoje kupce TGO osigurava poseban tim za brigu o kupcima, dostupan uvijek kako bi pomogao i odgovorio na sva moguća pitanja vezana uz sprave ili korištenje istih.

  • 10 godina – Na strukturu nosivih čeličnih stupova, sva varena mjesta, šipke, vijke i ostale čelične dijelove
  • 5 godina – Na boju i koroziju uzrokovanu vremenskim utjecajima
  • 2 godine – Na pokretne ležajeve i gumene dijelove
  • 2 godine – Na dijelove izrađene od plastike i kompozitnih materijala, sjedala i spojnice

Rezervni dijelovi za sve sprave su osigurani na lageru kako bi se, u slučaju potrebe, u što kraćem roku isporučili.

Ekologija

Jedan od najvažnijih elemenata politike tvrtke je briga o okolišu i ljubav prema prirodi. TGO kroz sve aspekte proizvodnje pokušava na što bolji način doprinijeti okolišu, čemu svjedoče i brojna priznanja lokalnih i međunarodnih autoriteta.

Send this to a friend