REVOLUTION 13

Revolution 13

Revolution 13 češki je proizvođač opreme za street workout (‘ulično/vanjsko vježbanje’) odnosno opreme za sportsku disciplinu, popularno zvanu, kalistenika. Proizvodni asortiman kompanije obuhvaća :

  • street workout opremu/opremu za kalisteniku za vanjsko vježbanje
  • street workout opremu/opremu za kalisteniku za unutarnje vježbanje odnosno zatvorene prostoreRevolution 13 street workout

Cjelokupna proizvodnja smještena je u Češkoj. Ondje se proizvode svi dijelovi street workout opreme te se ujedno kreiraju idejna rješenja za pojedinačne projekte. Oprema se proizvodi u skladu s najvišim, aktualnim standardima Europske Unije, a to su EN1176 i EN957. Jamstvo na sve pakete street workout opreme iznosi 2 godine ili, ukoliko je drukčije dogovoreno, više godina.

Revolution 13 je kompanija koja u svome poslovanju ne isključuje ni jednu skupinu korisnika stoga proizvodni portfolio obuhvaća raznoliku opremu za street workout, prilagođenu za različite skupine korisnika : profesionalne sportaše, rekreativce, fizički zdrave osobe kao i osobe s fizičkim poteškoćama.

Unutar svoga portfolia, kompanija posjeduje nekoliko gotovih street workout parkova, različitih dimenzija i veličina, koje je moguće naručiti s posebno razvijenim, kvalitetnim podlogama koje odgovaraju upravo zahtjevima kalisteničkog parka. Podloge za parkove su antistresne, odnosno, izrađuju se od tartana ili finozrnatog EPDM sustava. Sprave za vježbanje također se izrađuju od vrlo kvalitetnih materijala koji se trenutno mogu naći na tržištu, a koji prate sve potrebne standarde i zahtjeve koji se nameću u ovom području uličnoga vježbanja. Sprave se uvijek izrađuju od izrazito čvrstog čelika, debljine stijenki 4 mm. Uz sprave i gotove parkove, kompanija nudi i specijalne dodatke za vježbanje kao što su karike, lanci isl. kojima se postiže maksimalan učinak i užitak treniranja.

U protekloj 2014. godini, češka kompanija Revolution 13 instalirala je više od 50 street workout parkova diljem Europe.

Prednosti Revolution 13 street workout opreme

  • oprema pogodna za montažu na svim vrstama podloga i mjesta
  • kratak period isporuke, jednostavna montaža
  • mogućnost personaliziranog razvoja street workout parka prema individualnim željama klijenta
  • u kreiranju parkova sudjeluje tim dizajnera koji se i sami bave kalistenikom i vježbanjem te poznaju potrebe korisnika kao i normative kojima se postiže najkvalitetnija oprema za profesionalno vježbanje
  • neograničena mogućnost kombiniranja boja
  • atraktivan dizajn sprava
  • specijalni dodaci za potpuni užitak vježbanja
Partneri Revolution 13

Kompanija Revolution 13 surađuje s brojnim tvrtkama, sportašima i sportskim udrugama, u segmentu street workout opreme. Neki od partnera su i :

Za više informacija o svim paketima opreme za street workout, posjetite web stranicu proizvođača www.rvl13.com
Send this to a friend