The Great Outdoor Gym Company Ltd.

The Great Outdoor Gym Company pionir je u proizvodnji sprava namijenjenih vanjskome vježbanju za različite ciljne skupine, koje su tako postale pravi hit ne samo u Velikoj Britaniji, već i širom svijeta. Ova britanska tvrtka osnovana je 2007. godine kao obiteljski biznis te je ubrzo prerasla u vrlo popularnu, veliku korporaciju poznatu diljem svijeta. Sportske sprave koje TGO proizvodi u potpunosti su britanski proizvod te je cjelokupna proizvodnja smještena upravo u Velikoj Britaniji. Samim time, odlikuju se kvalitetom, sigurnošću, modernim dizajnom kao i brojnim standardima kvalitete i sigurnosti. Cjelokupna proizvodnja usklađena je s normom ISO 9001.
TGO Outdoor fitness opremaTGO Outdoor fitness oprema

Svojom filozofijom poslovanja, Tgo nastoji javne površine, poput parkova i vanjskih igrališta, pretvoriti u prostore zdravog življenja namijenjenih čitavoj zajednici s ciljem poboljšanja zdravlja i motom "bolje prevenirati, nego liječiti." Prvotni i glavni cilj kompanije od osnutka pa sve do danas ostao je isti, a to je dizajniranje sprava za vanjsko vježbanje koje se odlikuju time što uključuju čitavu zajednicu; kako aktivne sportaše tako i one koji nemaju naviku vježbanja, ali također i osobe koje su ograničene zdravstvenim problemima ili su nepokretne. Jednako tako, TGO je usmjeren na dizajniranje sprava koje se temelje na načelu "zelenih" projekata time što nisu štetne ni za ljude ni za okoliš, a ujedno svojom zelenom bojom asociraju na filozofiju same tvrtke.

Certifikat sigurnosti vanjskog vježbanja PAS888

U suradnji sa BSI (Britanski institut za standarde), TGO je kreirao PAS 888 - prvi certifikat sigurnosti vanjskoga vježbanja. Ovo je ujedno prvi certifikat koji se odnosi na sigurnost vanjskoga vježbanja. Slijedom toga, TGO se nameće kao proizvođač koji može, a i zna kako i na koji način kreirati i razviti kvalitetne sportske sprave, namijenjene ljudima različitih godina i sposobnosti, koje će im omogućiti sigurno vježbanje bez nadzora, kvalitetan trening te izazvati zadovoljstvo korištenja.

U proizvodnji opreme koristi se isključivo čelik. Sportske sprave pritome su otporne na sve vremenske uvjete, ne podliježu UV zračenju, ogrebotinama kao ni dodiru sa morskom vodom. Kvalitetu i profesionalnost kompanije prepoznali su i brojni partneri poput Adidasa, Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, Britanski odsjek za edukaciju, ESPO Framework, Camden NHS kao i više od stotinu britanskih komora.

 

Kompanija nudi 10 različitih sportskih paketa, ovisno o dobnoj skupini i namjeni korištenja. U ovim paketima, svaki tip korisnika s lakoćom će pronaći odgovarajuću opremu za sebe. Paketi su namijenjeni kako djeci, tako i seniorima odnosno ljudima starijih dobi. Svaka sprava unutar paketa dizajnirana je i proizvedena pažljivo i pomno uzevši u obzir karakteristike i mogućnosti različitih grupa korisnika, kako bi vanjsko vjebanje bilo maksimalno sigurno i učinkovito.

Kompanija je usvojila najbolje prakse od IFI (Inclusive Fitness Initiative) kako bi omogućila vježbanje i ljudima s poteškoćama ili posebnim potrebama. Upravo zbog svog holističkog pristupa koji je orijentiran na dobrobit šire zajednice, TGO je u svijetu diferenciran kao vrhunski proizvođač nove generacije outdoor fitness opreme. Bilo da želite sigurnost na prvome mjestu ili ste ekološki osviješteni, Tgo je jedini izbor koji nudi optimalnu vrijednost. Ekološku osviještenost kompanije, potvrđuje i pozitivna suradnja s NHS Forest kojom TGO, za svaku prodanu spravu, zasadi po jedno drvo, kao dio programa NHS Forest. Briga i promišljanje o okolišu unutar kompanije, iznjedrila je i novu liniju revolucionarnih sportskih sprava "Green Energy" koje ljudsku energiju oslobođenu vježbanjem pretvaraju u iskoristivi elektricitet za napajanje uređaja (mobitela, auta, zgrada!). Više o ovom hit izumu pogledajte ovdje.

Ključne značajke TGO

  • KVALITETA
  • SIGURNOST
  • OUTDOOR FITNESS
  • GARANCIJE I JAMSTVA
  • ''ZELENO'' RAZMIŠLJANJE
  • UKLJUČENOST ŠIRE ZAJEDNICE

Više informacija o TGO, pronaći ćete klikom na sljedeći link ili na stranici proizvođača www.tgogc.com.