Stručni skup u organizacija HDKA 'Igra u otvorenom prostoru'

Stručni skup 'Igra u otvorenom prostoru' održati će se 11.listopada 2016. godine, u dvorani hotela International, s početkom u 8:30h. Skup organizira HDKA (Hrvatsko društvo krajobraznih arhitekata) pod pokroviteljstvom Grada Zagreba te drugih lokalnih i regionalnih tijela. Stručni pokrovoitelj ovog skupa je danski proizvođač dječjih igrališta Kompan.
Razni inozemni predavači gostovati će na skupu te govoriti o brojnim aspektima igre te njezinim benefitima za razvoj djece. Osim sa psihološkog aspekta, igra se na skupu razmatra u svim njezinim dimenzijama - oprema za igrališta, koncepti današnjih gradskih igrališta, dizajn elemenata, utjecaj na zdravlje itd.
U skladu s time, očekuje se dolazak velikog broja stručnjaka i profesionalaca različitih struka, pedagoga, socioloza, psihologa, arhitekata...

Osnovni cilj ovog skupa je približiti široj zajednici važnost igre u urbanim sredinama, njezine utjecaje na razvoj dječje populacije te brojne manje vidljive značajke, a koje utječu na cjelokupan koncept dječjeg igrališta.

Generalni pokrovitelj skupa danski je proizvođač dječjih igrališta, Kompan (www.kompan.com), čiji smo ovlašteni zastupnik za regiju. Iz Kompana nam dolaze gosti i predavači koji će nam prenijeti znanja vezana za razvoj modernih i inovativnih dječjih igrališta kakva pružaju visoku igraću vrijednost i donose više od same fizičke igre. Jedan od sponzora skupa je i njemački proizvođač trampolina Eurotramp (www.eurotramp.com), čiji smo regionalni zastupnik. Eurotramp je, kao vodeći svjetski proizvođač sportskih trampolina, važan predavač na skupu od kojega ćemo doznati razne aspekte važnosti trampolina u svakodnevnoj dječjoj igri.

Ne propustite ovaj skup, a više detalja pronađite na službenome linku - http://hdka.hr/2016/09/medunarodni-strucni-skup-igra-u-otvorenom-prostoru-11-10-2016-zagreb/SaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter i primajte najnovije obavijesti o novitetima i akcijama proizvoda.