Playnetic - interaktivna igrala za dječja igrališta

Interaktivne sprave za igralište PlayneticNovi program koji odnedavno zastupamo u regiji sasvim je poseban. Riječ je o interaktivnim igralima za dječja igrališta, nizozemskog proizvođača Playnetic, koja stimuliraju dječja osjetila te pokreću nova iskustva na igralištu. Zahvaljujući ugrađenoj USB tehnologiji te elektronskim dodacima, Playnetic igrala čine igrala novog doba.
Playnetic (www.playnetic.nl) nizozemska je kompanija specijalizirana u proizvodnji interaktivnih dječjih sprava. U odnosu na tradicionalna dječja igrala, interaktivne sprave na igralište donose audio doživljaje stimulirajući dječja osjetila te potičući dječju maštu. Glazbene melodije, mirisi, povezivanje skakanja i glazbe ili pak komuniciranje preko odašiljača zvuka... samo su neke od mogućih aktivnosti koje obuhvaćaju Playnetic igrala.Sasvim novim oblik dječjih sprava, prikladan za današnje, urbane sredine te novije trendove djece i mladih, baziran je na elektroničkim komponentama koje otpuštaju glazbu, mirise i slične pojave prilikom korištenja igrala. Da nije riječ samo o zabavi, već o motiviranju djece na igru dokazuje činjenica da djeca moraju izvoditi određene aktivnosti kako bi potaknula rad igrala, a pritome ujedno sami osmišljavaju razne načine igre.

Ukupno 10 različitih zabavno - interaktivnih sprava dostupno je u Playneticu. Kako izgledaju te na koji način funkcioniraju doznajte u PLAYNETIC BROŠURI!
SaveSaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Pratite nas

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i primajte najnovije obavijesti o novitetima i akcijama proizvoda.