Kompan Corocord Kompan Eurotramp KidsTramp Eurotramp KidsTramp Eurotramp KidsTramp Kompan Kompan The Great Outdoor Gym Company Revolution 13

Trampolini njemačke kompanije Eurotramp službena su oprema za gotovo sva europska natjecanja, svjetske kupove, nacionalna i internacionalna prvenstva te Olimpijske igre.

Povijest kompanije

Kompanija Eurotramp Trampoline - Kurt Hack GmbH osnovana je 1960.godine u njemačkom gradu Göppingen, kao mali obiteljski obrt i to s ciljem konstruiranja najboljih i najkvalitetnijih trampolina na svjetskom tržištu. Prvi rezultati uskoro su stigli – 1972.godine Eurotramp, sada kao srednje velika kompanija, po prvi put je osigurala opremu za Trampolining World Championships. Priča se nastavlja do današnjih dana pa je tako, primjerice, Eurotramp bio i službeni dobavljač opreme za European Trampolining Championships u mjestu Varna, Bugarska, kao i za Olympic Youth Games u Singaporu.

Od 1977. godine pa nadalje, Eurotramp osigurava opremu za gotovo sva europska natjecanja, svetske kupove te nacionalna i internacionalna prvenstva. Vrhunac tvrtka doseže 2000.godine službenim opremanjem Olimpijskih igara u Sydney-u, kada su ponovili uspjeh sa Olimpijade u Ateni 2004.god. i Pekinga 2008.god.

Iskustvo, tehnologija i inovativnost

Svaki pojedini Eurotramp proizvod kombinira destljeća iskustva u proizvodnji s najmodernijom tehnologijom i inovativnim idejama. Umjesto da se uzdaju u staru slavu i prošle vrijednosti, Eurotramp tehnolozi svakodnevno razvijaju nove ideje i mogućnosti kako bi kontinuirano povećavali kvalitetu proizvoda.

Upotrebom najkvalitetnijih i inovativnih materijala i tehnoloških procesa omogućilo je, primjerice, proizvodnju puno lakših trampolina, bez gubitka njihove stabilnosti. Takav rezultat omogućava lakše manipuliranje njima, osobito trenerima i sportašima.

Savršeni balans snage i mogućnosti kontrole

Svi proizvodi su oblikovani u skladu s dugogodišnjim iskustvom i pomnim usklađivanjem svih komponenti na zadovoljstvo korisnika. Navedeno omogućava savršeni omjer snage i mogućnosti kontrole kod korištenja Eurotramp opreme.

Prvi izbor u korištenju trampolina kao sportskog rekvizita

U više od zadnjih 50 godina, Eurotramp oprema je najcjenjenija u segmentu trampolina i to od strane većine trenera i atletičara diljem svijeta. Iz tog razloga Eurotramp je najuspješniji dobavljač profesionalnih trampolina već desetljećima. Bezbrojni organizatori različitih natjecanja – svjetskih kupova, europskih i svjetskih prvenstava, nacionalnih i internacionalnih prvenstava pa čak i Olimpijskih igara – poklonili su povjerenje dokazanoj kvaliteti Eurotramp prizvoda.

Kvaliteta “Made in Germany”,100%

"Proizvedeno u Njemačkoj" sinonim je za prvoklasnu kvalitetu, najviše standarde i odgovarajuće uvjete rada. Svi artikli proizvode se u tzv. "Trampoline City", tvornici u regiji Baden Wuerttemberg. U cilju osiguravanja najviše kvalitete svih komponenti, kao i visoke sigurnosti i pouzdanosti, u proizvodnji se koriste isključivo materijali i sirovine najviše kvalitete. Kao rezultat, troškovi održavanja i popravaka su svedeni na minimum tako da vrijednost finalnog proizvoda ostaje na visokoj razini godinama.

Odlična logistika širom svijeta

Visoko kvalitetni proizvodi zahtijevaju brzu, pouzdanu i fleksibilnu logistiku. Kao klijent Eurotrampa, dobiti ćete traženi proizvod uvijek, svuda i u najkraćem mogućem roku. Rezervni dijelovi uobičajeno se isporučuju istoga dana kada se primi narudžba, a serijski proizvodi u roku od 7 do 14 dana.

Održivost, u svakom smislu

Kvaliteta koja pripada budućnosti i izvrsna logistika, ipak, nisu dovoljni. Počevši od razvoja proizvoda i proizvodnih procesa, kompanija osobito vodi brigu o održivom razvoju. Sva upotrebljena sredstva i proizvodni procesi striktno su usklađeni s internacionalnim zahtjevima u pogledu očuvanja okoliša. Čak i struja koju tvrtka koristi za proizvodnju i razvoj dobija se iz obnovljivih i održivih izvora energije (više na www.naturstrom.de)


SaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter i primajte najnovije obavijesti o novitetima i akcijama proizvoda.

Partneri

 • " data-mosaic-order-date="2013-04-24 16:54:58">
  Kompan je europska korporacija i vodeći svjetski proizvođač u segmentu inovativnih dječjih igrališta
 • " data-mosaic-order-date="2013-04-24 18:11:27">
  Njemačka tvrtka Corocord, član grupacije Kompan, specijalizirana je u izradi mrežnih konstrukcija...
 • " data-mosaic-order-date="2013-04-24 18:14:56">
  Euroflex je brand gumenih podloga njemačke tvrtke Kraiburg Relastec GmbH, najveće kompanije u branši...
 • " data-mosaic-order-date="2013-05-06 13:10:16">
  Trampolini njemačke tvrtke Eurotramp službena su oprema za skoro sva europska i svjetska
 • " data-mosaic-order-date="2013-04-24 16:54:58">
  The Great Outdoor Gym Company je vodeći engleski proizvođač u proizvodnji outdoor fitness opreme...
 • " data-mosaic-order-date="2015-09-09 11:21:31">
  Češka kompanija 3D PROGRAM jedinstvena je u proizvodnji 3D gumenih životinja za dječja igrališta...
 • " data-mosaic-order-date="2015-09-08 14:01:26">
  Revolution 13 češki je proizvođač opreme za street workout – danas sve popularniji stil
 • " data-mosaic-order-date="2015-07-17 10:32:34">
  Estonska tvrtka TipTipTap, osnovana 2004. godine, specijalizirana je u proizvodnji skate parkova....